fbpx

Artem Daniliants

Artem Daniliants, konsulttiArtem Daniliants

Artem Daniliants on toiminut selainpohjaisien sovelluksien parissa vuodesta 2004. Hän on ollut kehittämässä www-sivuja ja on auttanut yrityksiä sähköisen markkinoinnin asioissa siitä lähtien.

Daniliants on erikoistunut sähköiseen markkinointiin hakukoneiden avulla. Artem puhuu sujuvasti suomea, vaikka hänen äidinkielensä on Venäjä, hän tunteekin venäläiset markkinointikanavat kuin omat taskunsa. Hänen toinen intohimonsa on sähköisen markkinoinnin analysointi ja seuranta. Artem on ollut mukana projekteissa, joissa on toteutettu erilaisia integraatioita matkailujärjestelmiin, jonka kautta hänellä on ymmärrystä myös matkailuteknologiasta.

Oman yrityksen kautta Artem on ollut kouluttamassa ja mukana monenlaisessa projekteissa. Hän on auttanut lukuisia verkkokauppiaita tehostamaan myyntiä netissä ja toteuttanut monenlaisia selainpohjaisia ratkaisuja PK-yrityksille. Hänen yritys järjestää Business Oulun kanssa vuosittaisen ValoStartup tapahtuman Internetin ympärille. Artem toimii myös neuvonantajana venäläiselle businessenkeliyritykselle.

Vapaa-aikana Artem matkustaa aina kun työ antaa periksi ja pelaa biljardia. Hänen unelmansa on joskus kiertää maapallo.

Vastuualueet:

  • Internet-markkinointi Venäjällä
  • Kävijäseuranta
  • Teknologia
  • Järjestelmäintegraatiot

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä