Kuukauden kehu

kuukauden-kehu-sähköinen-liiketoiminta-suomiKeräämme koulutuksistamme palautetta ja luemme jokaisen saamamme palautteen ajatuksen kanssa. Positiiviset palautteet antavat kouluttajalle hyvän mielen, mutta haluamme myös oppia niistä. Pyrimmekin siis pitämään tiukasti kiinni niistä asioista, joita te koulutuksiimme osallistujat arvostatte.

Koska saamamme palaute todella ilahduttaa meitä, haluamme jakaa parhaat palautteet myös teidän kanssanne. Kuukauden kehussa valitsemme joka kuukausi yhden saamistamme palautteista ja nostamme sen esille tällä sivulla. Jos haluat tutustua tarkemmin palautteisiimme, kannattaa tutustua palautesivuihimme.

Vuoden 2016 kehut

Kuukauden kehut Joulukuu 2016: Rovaniemen Kehitys Oy, Verkkokaupan ja kotisivujen optimointi ja digitaalinen saavutettavuus, kouluttajana Kirsi

Vastasiko koulutus odotuksiasi; mikä oli hyödyllistä, mitä parannettavaa olisi?

”Ylitti odotukset – luulin tietäväni asiasta jotain, mutta selvisi heti, etten tiedä mitään. Paljon viisaampi siis nyt, uusi maailma aukesi.”
”Ylitti odotukset. Paljon asiaa, nyt opiskelu jatkuu käytännössä, arjessa. Muistiinpanot/aineisto tarpeen. Vaatii aktiivisuutta itseltä, jotta koulutuksen sisältö siirtyy käytäntöön.”
”Kattava perustietopaketti, jatkoksi olisi kiva saada vielä työpajatyyppinen oma työskentely.”
”Koulutus vastasi hyvin odotuksia. Alun perin ilmoittauduin verkkosivujen näkyvyyden parantamiseen ja se osio olikin hyvä, mutta liian lyhyt.”
”Vastasi odotuksia, etenemisnopeus hyvä (eli ei turhaa jankkausta), hyvä läpileikkaus ja pintaraapaisu aiheista, hyvin selkeitä ja tarkkoja esimerkkejä, mitä pitää tehdä.”

Kouluttajan ja luentomateriaalien arviointi (voit arvioida myös arvosanalla 1-10)

Erittäin tehokas ja selkeä kouluttaja, 10.
Erittäin hyvät ja hyödylliset materiaalit, 10.

Todella hyvä kouluttaja. Olisi hyvä olla jo ennakkoon materiaalit, että voisi tehdä lisämuistiinpanoja.
Kouluttaja oli pirteä ja asiansa osaava.
Asia tiivistetty – kiitos materiaalista.

Kouluttaja oli selkeäsanainen, tehokkaasti asian esittelevä.
Laaja materiaali. Kiva saada vielä jälkikäteen tutustuttavaksi.

Kouluttaja: 10, materiaaleja ei vielä saatu.

Ainakin vaikutti olevan hyvinkin asiantunteva. Selkeäsanainen ja johdonmukainen, 9+
Materiaalit: vähän, toivottavasti tulee sähköpostilla, 8-

Kouluttaja: 10
Materiaalit vilahtivat nopeasti, mutta luvattiin toimittaa osallistujille jälkikäteen.

Vauhti oli nopeaa, ettei meinannut perässä välillä pysyä. Hyvät materiaalit.
Kouluttaja: 10, materiaalit: 10

Kuukauden kehut Marraskuu 2016: Finnish Lapland Tourist Board, Asiakaspalvelu ja maineenhallinta verkossa, kouluttajana Kirsi

”Erityisen tyytyväinen olen työpajan käytännönläheisyyteen, opettajan asiantuntemukseen ja innostavuuteen”
”Skype-yhteyden tarjoaminen tällaisissa koulutuksissa on mainio asia, kiitos järjestäjille siitä!”

Kuukauden kehut Lokakuu 2016: KSAK, sosiaalinen media myynnin tukena ja mobiilimarkkinointi, kouluttajana Kirsi

”Aivan huikea setti. Kiinnostukseni asiaa kohtaan nousi 100 %. Tulen varmasti muihinkin päiviin. Kiitos!”
”Erittäin osaava, läsnä oleva luennoitsija sekä miellyttävä kuunnella. Puhui asiat selkokielellä ja helposti ymmärrettävästi. Kiitos”
”Pienet yritykset saivat todellakin hyötyä tästä koulutuksesta: miten voit parantaa www-sivujasi ja niiden löydettävyyttä sekä näkyvyyttä kv-markkinoilla”
”Tosi hyvä kertauspäivä, erinomainen sparrauspäivä ja paljon uutta asiaa ;)”
”Koulutuksen kokonaisarvio on erittäin hyvä!”

Sähköinen-Liiketoiminta-Suomi-koulutus-lokakuu-2016-palautteet

Kuukauden kehut Syyskuu 2016: Hämeen ammattikorkeakoulun #digikunto digitaalinen liiketoiminta valmennusohjelman kouluttajina Sirkku ja Kirsi

”Parasta oli käytännöllisyys, mutta kuitenkin monta asiaa käytiin läpi Sirkku on tosi hyvä ja käytännönläheinen kouluttaja!”
”Tosi asiantunteva päivä ja innostava kouluttaja! Ei huonoa sanottavaa.”

Kuukauden kehut Elokuu 2016: KiDeVEn järjestämä tilaisuus sähköisen kaupan  tulevaisuudesta ja digitaalisesta saavutettavuudesta. Kouluttajana Kirsi.

”Parasta oli konkreettinen asioiden käsittely, käytännön läheisyys”
”Mielenkiintoinen aihe ja ajankohtainen kouluttjan ymmärrys, että olemme aivan alkutekijöissään oli parasta”

Kuukauden kehut Heinäkuu 2016:

”Lomalla on parasta!” kaikkien mielestä!

Kuukauden kehut Kesäkuu 2016: Kirsi ja Ilkka Hämeen ammattikorkeakoulun #digikunto digitaalinen liiketoiminta valmennusohjelman kouluttajina.

”Hyvä luennoitsija”, ”jälleen päivän vetäjän oma into asiaan oli parasta”, ”Sain koulutuspäivän aikana paljon uutta asiaa ja oli oikein innostava luennoitsija”, ”Hyvä kokonaisuus jälleen, myös työpaja-osuus oli hyödyllinen. Kiitos!”, ”Tätä aihetta olisi mielellään opiskellut pidempäänkin. Onneksi ensi kerralla jatketaan :).”

Kuukauden kehut Toukokuu 2016: Kirsi nykyaikainen markkinointi, KEAT, Tornio

”Kirsi Mikkola oli äärimmäisen hyvä, aihepiiri on niin tärkeä että olisi voitu käyttää koko päivä tähän.”

Kuukauden kehut Tammikuu 2016: Kirsi Rovaniemen yrittäjien #likiliike somekoulutusten vetäjänä.

”Kiitos vielä antoisesta koulutuksesta, opit on jo otettu käyttöön ja tykkääjiäkin saatu mukavasti lisää Facebook-sivulle. 🙂 Kiva saada tuo materiaali, niin voi palautella mieleen myös Google-juttuja ja muita asioita, joista puhuimme.”

”Olipa hyvä kun tulin, vaikken somesta paljo piittaakkaan. Tuo hakukonelöydettävyystieto oli kyllä tarpeellinen.”, ”Vaikka itsekin jotain tiedän somesta, niin olihan todella antoisa kaksituntinen koulutuksessa. Suosittelen! ”

Vuoden 2015 kehut

Kuukauden kehut marraskuu 2015: Kirsi Janakkalan kunnan Verkostoidu ja vaikuta! yrittäjäseminaarissa puheenvuorolla Jyrääkö Digitaalisuus yrityksesi?

”Nainen (Kirsi) Rovaniemeltä oli tosi hyvä, häntä olisi voinut kuunnella kaksikin tuntia”
”Puhuja Rovaniemeltä oli antoisa”
”Digi-info oli loistava ja tarpeellinen. Hyvää on erityisesti myös se, että on puhujia muualta päin; joskus Seinäjoenseudulta ja nyt Lapista. KIITOS:-)”

Vuoden 2014 kehut

Kuukauden kehut syyskuuu: Kirsi Uudenmaan liiton TouNet hankkeen Verkkokauppaklinikat

”Kirsillä oli selkeä ja käytännönläheinen tapa neuvoa ja opettaa. Nettitumpelo uskalsi kysyä ne noloimmatkin kysymyksen..  Sain monta hyvää vinkkiä, joista osan olen ottanut jo käyttöön.”

”Kirsi oli mahtava. Hän antoi yritykseni juuri tälle hetkelle tarvittava tieto. Tapaaminen oli tehokas ja täynnä energia ja sain erittäin hyviä vinkkiä nettikaupan and brandin markkinoimiseen some-kanavissa. Kiitos!”

”Mahdottoman paljon tietoa ja apua juuri minun yritykselleni ja vain 1,5 tunnin aikana! Kiitos ymmärsin miten verkkokauppan voisin nyt käynnistää”

”Saatu tieto oli erittäin hyödyllinen. Tuntuu että meillä on nyt paljon parempi mahdollisuus nettikauppatoiminnan onnistumiseen. Tavoite on että lanseeraamme vielä tämän vuoden aikana nettikauppamme.”

”Verkkokauppaklinikka oli erittäin hyödyllinen ja tarjosi nimenomaan konkreettisia parannusehdotuksia, jotka eivät kuitenkaan ole mahdottomia toteuttaa pienillä resursseilla eli kouluttaja otti hienosti huomioon parannusehdotuksissaan sen, mihin meidän resurssimme riittävät.”

Kuukauden kehut kesäkuu: Kirsi Uudenmaan liiton TouNet -hankkeen  Verkkokauppa tietoiskut -tilaisuudet

”Ne yritykset, jotka eivät olleet mukana tässä koulutuksessa, olisi pitänyt ”sakon” uhalla pyytää mukaan. Tämä koulutus oli aivan huippu!

Kuukauden kehut maaliskuu: Kirsi Haaga-Helia matkailun erikoistumisopinnot, sähköinen liiketoiminta

”Innostava, erittäin ammattitaitoinen opettaja ja opetus.”
”Tämä osuus on innostava ja saimme paljon hyödyllistä käytännöntietoa, kiitos”
”Lukuisat käytännön esimerkit olivat hyviä!

Kuukauden kehut helmikuu: Kirsi verkkokauppakoulutus palaute

”Kirsin innokas ote kouluttajana on aivan uskomaton. Näkee, että hän osaa ja nauttii työstään. Olipa silmät avaava ja valaiseva koulutus. Nyt tiedän perustanko verkkokaupan vai en.” Verkkokauppakoulutukseen 18.2.2014 osallistunut yrittäjä Rovaniemellä.

Kuukauden kehut tammikuu: Kirsi eAskel palaute

”Kirsin laaja-alainen kokemus matkailu- ja ravintola-alan toimijoiden keskuudessa ja kehittäjänä sähköisellä puolella mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen asioiden käsittelyn. Hän myös jakaa tietoa ja kokemuksiaan mikä oli antoisaa ja hyödyllistä.”

Vuoden 2013 kehut

Kuukauden kehut elokuu: Kirsin eAskel palaute

”Saimme eAskeleesta todella paljon apua verkkokauppamme ja toiminnanohjausjärjestelmämme määrityksissä, valintoja tehdessä ja jatkosuunnittelussa.” Jenni Wahteristo, Rock and Lake – Accommodation and activities, Kangasniemi

Kuukauden kehut kesäkuu 2013: Ilkan eAskel palaute

”Mikä tärkeintä, kasvatimme eAskeleen avulla verkkokauppamme myyntiä.” Yrittäjä Turkka Toivola, Ilmakiväärit, haulikko, Tikka ja kiikaritähtäimet – Sissos.fi verkkokauppa

Kuukauden kehut toukokuu 2013: Ilkan eAskel palaute

”Parempaa valintaa asiantuntijasta tuskin olisi voinut tehdä.”

Kuukauden kehut maaliskuu 2013: Sähköisen liiketoiminnan erikoistumisopinnot

”Pakko on sanoa että meillä on kyllä ihana ryhmä kasassa, siitä olen todella kiitollinen! Niin, ja onhan se Ilkkakin aika loisto tyyppi.”

Kuukauden kehut helmikuu 2013: Ilkan pitkäaikainen konsultointi- ja koulutusasiakas

”Voit kyllä satavarmasti lisätä yhden (ainakin) adjektiivin guru-sanan eteen: rautahermoinen.”

Kuukauden kehut tammikuu 2013: Ilkan koulutus

”Ilkan opit olivat taas rautaisia ja tulivat tarpeeseen. Paljon käytännönläheisiä tehtäviä ja opiskelijoiden hyväksikäyttö mukavaa boonusta =) Seuraavia kursseja odotellessa.”

Vuoden 2012 kehut

Kuukauden kehut joulukuu 2012: Kirsin koulutus

”Erityisen tyytyväinen olen tiiviiseen tietopakettiin, joka innostaa kokeilemaan ja tekemään!”

Kuukauden kehut marraskuu 2012: Sirkun koulutus

”Erityisen tyytyväinen olen tehokkuuteen. – TÄYTTÄ asiaa koko kalvonipun verran. Olen käynyt toisenkin yrityksen koulutuksessa, jossa turhauduin tyhjään lässytykseen.”

Kuukauden kehut lokakuu 2012: Ilkan koulutus

”Ilkka on oikea asiantuntija!”

Kuukauden kehut elokuu 2012: Kirsin koulutus

”Erityisen mielenkiintoista oli saada tietoa lukuisista sovelluksista, joita voi hyödyntää digitaalisessa markkinoinnissa”

Kuukauden kehut heinäkuu 2012: Ilkan koulutus

”Ilkka on aivan huippu kouluttaja, joka saa kaikki koulutukseen osallistujat mukaan ja tekemään innolla asioita. Loistava koulutus! Kauppinen veti hyvän setin!”

Kuukauden kehut kesäkuu 2012: Kirsin koulutus

”Tuli paljon hyviä vinkkejä ja tietoa monista internet-markkinoinnin apuvälineistä. Asiantuntijuus näkyi ja kuului.”

Kuukauden kehut toukokuu 2012: Sirkun koulutus

”Lyhyessä ajassa ehdittiin käydä paljon asiaa. Asiat esitettiin todella selkeästi ja ymmärrettävästi. Sain paljon konkreettista neuvontaa sosiaalisesta mediasta.”

ISO KIITOS PALAUTTEISTANNE!

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

LIKILIIKE_merkki_clr_background

logo

Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä