fbpx

Olemme osa matkailuteollisuuden edelläkävijäyritys Nice Group Consulting Oy:tä

Nice Group Consulting OyMatkailuteollisuuden edelläkävijäyritys  syntyi noin vuosi sitten.

Matkailualan asiantuntijayritykset Ellare Oy ja Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy yhdistivät voimavaransa – tuloksena syntyi Nice Group Consulting Oy.

 “Tavoitteenamme on, että asiakkaamme kansainvälistyvät, liiketoiminta kasvaa ja syntyy tulosta”, kertoo Pirjo Räsänen, toinen Nice Group Consulting Oy:n perustajista.

Nice Group Consulting Oy:n asiantuntijaverkosto

Nice Group Consulting Oy:n monialainen osaaminen ja vahvat kumppanit takaavat sen, että tarjolla on toimivia ja tavoitteellisia valmennuskokonaisuuksia matkailuyritysten ja destinaatioiden monenlaisiin tarpeisiin.

“Tarjoamme muun muassa  luontomatkailun, inklusiivisen ja esteettömän matkailun, digitaalisen liiketoiminnan sekä kansainvälisen matkailun valmennuspalveluja ja asiantuntijapalveluja eri tasolla toimiville yrityksille ja destinaatioille”, toteaa Kirsi Mikkola, toinen Nice Group Consulting Oy:n perustajista.

Nice Group Consulting Oy:n asiantuntijoilla on toimialan ja oman erityisalan substanssiosaamista, laajat verkostot, kokemusta rahoitusohjelmista ja -mekanismeista, yritysneuvonnasta sekä yrittäjyydestä. Lisäksi usealla asiantuntijalla on pedagoginen tutkinto.

“Kyky kohdata eri lähtötasolta ponnistavia yrittäjiä – toimia ihmisten kanssa bisneksessä, jossa puhutellaan ihmisten tunteita – vaatii empaattisuutta ja ihmissuhdetaitoja”, lisää Kirsi Mikkola.

Nice Group Consulting Oy toteuttaa kokonaisvaltaisia matkailun valmennuksia ja asiantuntijapalveluja, joissa huomioidaan osallistujan tarpeet, tavoitteet ja osaaminen.

Ota yhteyttä ja toteuta kanssamme vaikuttavia valmennuksia!

Lisätietoja

Kirsi Mikkola, puh. 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner