fbpx

Matkailuyrittäjä – tarvitsetko rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen?

Kansainvälistyminen ja kasvurahoitus - Nice Group Consulting Oy

Rahoitus nopeuttaa kasvua ja kansainvälistymistä.  Rahoituksen avulla vähennät riskejä ja löydät nopeammin juuri sinulle sopivan kasvupolun, sopivat yhteistyökumppanit ja oikeat kanavat. Voit uudistaa tuotevalikoimaasi ja löytää jo olemassa olevien markkinoiden rinnalle uusia markkina-alueita ja kohderyhmiä.

Teemme raskaimman työn puolestasi rahoituksen hakemisessa

Olemme osa Nice Group Consulting Oy:tä, tutustu yritykseen www.nicegroup.fi.

Nice Group Consulting Oy nopeuttaa kasvua ja kansainvälistymistä hakemalla yrityksellesi rahoitusta, joiden avulla voit tarttua kiinnostaviin mahdollisuuksiin. Toimintamalli perustuu onnistuneeseen lopputulokseen. Nice Group Consulting Oy:n asiantuntijoiden kanssa perehdyt mahdollisiin rahoitusinstrumentteihin, valitset niistä parhaan, jonka jälkeen me asiantuntijat kirjoittavat rahoitushakemuksen ja sukkuloivat byrokratian rattaissa kanssasi. Ihan ilman yrityksen omaa panosta homma ei onnistu. Maali on yhteinen -positiivinen rahoituspäätös.

Palvelu sisältää seuraavat vaiheet ja lupaukset

  • Alkukartoitus

Rahoitusinstrumentteja on kansainvälistymisen eri tarpeisiin ja kasvun eri vaiheisiin. Perehdytään keskeisimpiin.

  • Rahoitussuunnitelma

Laitetaan instrumentit aikajärjestykseen ja aloitetaan yhteistyö.

  • Hakemuksen laatiminen

Ensimmäinen hakemus tulille. Selkeä projektisuunnitelma, perusteltu kustannusarvio ja mitattavat tavoitteet, siinäpä se lyhyesti sanottuna on.

  • Loppuraportointi

Emme jätä sinua yksin vaan kuljemme rinnallasi loppuraportointiin saakka. Neuvomme ja autamme mutta ihan ilman omaa panostasi ei tule valmista.

Tähtäämme onnistuneeseen lopputulokseen rahoituksen hakemisessa

Meillä on oikeasti halu auttaa ja neuvoa yrityksiä eteenpäin kasvun polulla. Hinnoittelumallimme perustuu kertakorvauksen ja maalin tekemisen yhdistelmästä. Laskutamme projektin alussa 50% ja rahoituspäätöksen saatuasi loput 50 %.

Meillä on kokemusta ja osaamista hanke- ja rahoitushausta

Meillä on pitkä hanke- ja rahoitushakutausta ja läjäpäin onnistuneita rahoitushakuja. Osaamme lukea rahoitusohjelmia ja neuvotella rahoittajan kanssa. Keskittymällä muutamaan keskeiseen rahoitusinstrumenttiin pysymme myös ajan tasalla niiden haasteista, tulkinnoista ja sopivuudesta yrittäjille.

Keskitymme seuraaviin rahoituskanaviin:

  1. Rahoituslähde: Innovaatioseteli, Business Finland

Budjetti: 6.000 €, 100 % tukea

Tuote- ja palvelukonseptin muotoilu, tietoa ja osaamista kansainvälisiltä markkinoilta. Nopeuta tuotekehitystä, kehitä kokonaan uusia tuotteita ja palveluita ja niiden liiketoimintamalleja. Innovaatioseteliprojekti kestää noin 2 kk ja setelin voi saada vain kerran.

  1. Rahoituslähde: Tempo, Business Finland

Budjetti: 80.000 €, 75 % tukea, voi saada ennakkoa

Tarkoitettu alle 5-vuotialle pk- ja midcap-yrityksille. Tempon tarkoituksena on valmistella kansainvälistä kasvua idean toimivuutta testaamalla, hankkimalla palautetta potentiaalisilta asiakkailta sekä kartoittamalla tuotteen kysyntää ja toimivuutta uudella kansainvälisellä markkinalla. Kustannuksista merkittävän osan pitää kohdistua muuhun kuin tutkimus- ja kehitystyöhön, kuten esimerkiksi kansainvälistymisstrategian tekeminen, markkinaselvitys, tuote- ja palvelukonseptin kysynnän testaaminen asiakkailla, koemarkkinointi, kansainvälistä kasvua tukevan johtamisen, toimintatapojen ja organisaation kehittäminen.

  1. Rahoituslähde: Market Explorer, Business Finland

Budjetti: 20.000 – 80.000 €, 50% tukea

Tarkoitettu yli 5-vuotiaille pk- ja midcap-yrityksille. Hankkeessa voidaan hankkia tietoa uudesta kansainvälisestä markkinasta. Se voi olla esim. tuotteen kilpailuedun ja arvolupauksen validointia kohdemarkkinoilla, liiketoimintamahdollisuuksien selvitystä, olemassa olevan tuotteen markkinakartoitusta uudessa markkinassa tai myyntikanavien ja kumppanien kartoitusta ja analysointia. Hankkeeseen voi sisältyä myös asiantuntijan toteuttama rajattu koemarkkinointi. HUOM! Voi saada useamman kerran peräkkäin

  1. Rahoituslähde: Kertakorvaushanke, ELY-keskus

Budjetti: 20.000 – 60.000 €, 60% tukea

Kertakorvausta voi hakea hakuilmoituksessa ilmoitettuna aikana, jotka vaihtelevat alueittain. Kertakorvaus hanke edellyttää, että hankkeella on oltava todennettava tuotos. Rahoittava viranomainen päättää, voidaanko hankkeessa käyttää kertakorvausta.

Laadimme myös alueiden, teemahankkeiden ja yritysryhmien hankehakemuksia.

Kysy lisää ja varaa aika ilmaiseen konsultointiin (kesto noin 20 min).

Ps. emme laadi investointihankehakemuksia.

Tags: , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy