fbpx
  • Etusivu
  • future
  • Uusi vuosi uudet tuulet – Matkailuteollisuuden edelläkävijäyritys on syntynyt

Uusi vuosi uudet tuulet – Matkailuteollisuuden edelläkävijäyritys on syntynyt

Matkailuteollisuuden edelläkävijäyritys on syntynyt

Tavoitteena vaikuttavia valmennuksia ja parempia tuloksia!

Matkailualan asiantuntijayritykset Ellare Oy ja Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy yhdistivät voimavaransa – tuloksena syntyi Nice Group Consulting Oy.

 “Tavoitteenamme on, että asiakkaidemme liikevaihto kasvaa ja syntyy tulosta”, kertoo Pirjo Räsänen, toinen Nice Group Consulting Oy:n perustajista.

Nice Group Consulting Oy:n monialainen osaaminen ja vahvat kumppanit takaavat sen, että tarjolla on toimivia ja tavoitteellisia valmennuskokonaisuuksia matkailuyritysten ja destinaatioiden monenlaisiin tarpeisiin.

“Tarjoamme muun muassa luontomatkailun, inklusiivisen ja esteettömän matkailun, digitaalisen liiketoiminnan sekä kansainvälisen matkailun valmennuspalveluja ja asiantuntijapalveluja eri tasolla toimiville yrityksille ja destinaatioille”, toteaa Kirsi Mikkola, toinen Nice Group Consulting Oy:n perustajista.

Nice Group Consulting Oy:n asiantuntijoilla on toimialan ja oman erityisalan substanssiosaamista, laajat verkostot, kokemusta rahoitusohjelmista ja -mekanismeista, yritysneuvonnasta sekä yrittäjyydestä. Lisäksi usealla asiantuntijalla on pedagoginen tutkinto.

“Kyky kohdata eri lähtötasolta ponnistavia yrittäjiä – toimia ihmisten kanssa bisneksessä, jossa puhutellaan ihmisten tunteita – vaatii empaattisuutta ja ihmissuhdetaitoja”, lisää Kirsi Mikkola.

Nice Group Consulting Oy toteuttaa kokonaisvaltaisia matkailun valmennuksia ja asiantuntijapalveluja, joissa huomioidaan osallistujan tarpeet, tavoitteet ja osaaminen.

Ota yhteyttä ja toteuta kanssamme vaikuttavia valmennuksia!

Lisätietoja

Nice Group Consulting Oy, www.nicegroup.fi
#nicegroup
info@nicegroup.fi
LinkedIn

040 555 1019 / Kirsi Mikkola
040 737 8650  / Pirjo Räsänen

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy