Kirsi Mikkola

Kirsi Mikkola-yrittäjä-Sähköinen-Liiketoiminta-Suomi-oyKirsi Mikkola, toimitusjohtaja ja konsultti

Kouluttaja-konsultti Kirsi Mikkola on toiminut johdon liiketoimintakonsulttina ja kouluttajana liiketoiminnan kehittämistehtävissä vuodesta 1996. Hän on sparrannut ja valmentanut usean vuoden ajan satoja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, tuotteistukseen ja myyntiin liittyvissä tehtävissä ja on ansioitunut asiantuntijana erityisesti verkkoliiketoiminnan ja verkkokaupan alueilla.

Mikkola on saanut erityismainintaa toiminnastaan yritysten keskuudessa käyttämällä yhteistä, selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Kirsi osaa kertoa yrityksille miten tietotekniikkaa voidaan ottaa yrityksen toimintoihin vaiheittainen, mutta kuitenkin ymmärtämällä kokonaisuus. Mikkola toimi Ely-keskusten sertifioituna eAskel konsulttina vuoden 2014 loppuun saakka. TEMin palveelujen uudistumisen myötä valittiin asiantuntijaksi ANALYYSI ja KONSULTOINTI palvelujen asiantuntijaksi.

Kirsi on työuransa aikana toiminut myös useissa merkittävissä liiketoiminnan kehittämiseen ja sähköiseen kauppaan tähtäävissä hankkeissa projektipäällikkönä ja/tai asiantuntijana.  Hän vaikuttaa edelleen aktiivisesti mikro– ja pk-yritysten laadun kehitystyössä mm. toimimalla pk-yritysten Laatutonni® valmennustehtävissä ja Laatutonni®n konseptin kehittämisryhmässä. Mikkola on Excellence Finland (Suomen Laatukeskus) koulutettu EFQM –malliin pohjautuvan Suomen laatupalkinto kilpailujen arvioitsijana. Mikkola on valmentanut ja kouluttanut liki 1000 matkailu- ja vapaa-ajan  sekä elämystuotannon alalla työskentelevää henkilöä vuosina 2006 – 2014. Mikkola on sertifoitus Elämyskouluttaja.

Kirsi on toiminut verkkoliiketoiminnan opettajana 2. asteella ja korkeakouluissa vuosina 2000 – 2014 (RAMK, JAMK, LAMK, Haaga-Helia, HAMK) sekä näyttötutkintojen koordinoijana sekä arvioitsijana.

Vastuualueet ja vahvuudet:

  • #verkkoliiketoiminta
  • #verkkokauppa
  • Sosiaalinen media
  • Hakukonemarkkinointi
  • Sähköinen asiakkuuksien hallinta
  • Asiakaspalvelu verkossa
  • Sähköiset jakelutiet – jakelukanavastrategia
  • #IoT
  • Digitaalisuus ja sen mahdollisuudet ja vaatimukset pk-yrityksille

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste