fbpx

Pirjo Räsänen

Luontomatkailukohteille kansainvälistä vetovoimaa valmentaja Pirjo RäsänenYrittäjä, asiantuntija

  • Sähköposti: pirjo.rasanen@ellare.fi
  • Puhelin: 040 737 8650

Pirjo Räsänen on toiminut matkailualan asiantuntijana vuodesta 1999.  Sitä ennen hän työskenteli mm. matkanjärjestäjän palveluksessa tuotantopäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. Pirjo on  käynnistänyt  viimeisen kahden vuosikymmenen aikana useita kymmeniä kansallisia, kansainvälisiä, maakunnallisia ja alueellisia hankkeita erityisesti  luonto-, liikunta- ja aktiviteettimatkailun alalta. Hän on ideoinut  Outdoors Finland -Suomen ensimmäisen kansallisen kehittämisohjelman ja  sparrannut useita mikro- ja pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille.

Pirjolla on pitkä kokemus kansainvälisillä markkinoilla toimimisesta, mutta erityisesti hän on paneutunut tuotteistamisen ja konseptoinnin
haasteisiin ja auttamaan sitä kautta yrityksiä ja kohteita saavuttamaan enemmän ja tekemään parempaa tulosta. Pirjo tunnetaan ehtymättömänä ideanikkarina sekä analyyttisena ja  konkreettisia tuloksia hakevana asiantuntijana. Pirjo on saanut paljon  kiitosta siitä, että hän avaa tuotteistamista asiakkaan arvon näkökulmasta ja tekee ymmärrettäväksi sen mistä asiakas on valmis maksamaan. Toimii yritys sitten kotimaan tai kansainvälisellä kentällä, nostaa tämä myyntiä jo lyhyellä aikajänteellä.

Pirjo on toiminut uransa aikana asiantuntijana ja projektipäällikkönä monissa kansainvälisissä ja kansallisissa kehittämisohjelmissa ja -hankkeissa.  Pirjolla on laajat kansainväliset verkostot, jotka kattavat monia matkailukohteiden kehittäjiä, luonto- ja liikunta-alan järjestöjä, asiantuntijoita ja konsultteja. Pirjo toimii OutdoorActive GmBh:n  edustajana Suomessa.

Vastuualueet ja vahvuudet:
•       matkailu-, luonto- ja retkeilykohteiden konseptointi ja kehittäminen
•       luontomatkailu
•       kansainvälistyminen
•       tuotteistaminen
•       OutdoorActive -digitaaliset palveluratkaisut matkailukohteen informaation hallintaan

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy