fbpx

Asiakkaat

Konsultointipalvelut - Sähköinen-Liiketoiminta-Suomi-OyKorkea asiakastyytyväisyys, se on meillä tärkeintä

Kuuntelemme jokaista asiakastamme herkällä korvalla ja otamme jokaisen palautteen vakavasti, mutta mielellämme vastaan. Olemme keränneet asiakaspalautetta ja analysoineet sitä jo vuodesta 2006.

Käytössämme on palautejärjestelmä, joka mahdollistaa asiakaspalautteen vaivattoman keruun, tarvittavien raporttien muodostamisen sekä analysoinnin asiakastilaisuuksien ja -projektien yhteydessä ja jälkeen. Saamamme asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista koko toiminnan ajan (asteikolla 1-5 mitattuna vähintään 4).

Mikro-, pk-yritykset, alue- ja kehitysyhtiöt asiakkaanadigikuntopro-valmennusohjalma

Olemme saaneet toteuttaa ja tehdä useita satoja erilaisia projekteja erikokoisten ja eri toimialoja edustavien yritysten kanssa. Kaupan ja palvelun sekä erityisesti matkailun, elämystuotannon ja vapaaajan yritysten ja alueellisten organisaatioiden kanssa olemme toteuttaneet  ja tehneet lukuisia digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää työtä.

Korkeakoulusektori asiakkaana

Pidämme merkkittävänä myös monivuotista yhteistyötämme korkeakoulusektorin kanssa. Viimeisimpinä korkeakoulujen kanssa toteutuneena yhteistyöprojekteina voisimme mainita seuraavat esimerkilliset yhteistyöprojektit, jotka ovat saaneet huomita myös kansallisen yhteistyön uraauurtavana esimerkkinä:

HAMKDigikunto 9 kuukautta kestävä digitaalisen liiketoiminnan valmennusohjelman yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun  älykkäät palvelut tutkimusyksikön kanssa. #digikunto on suunnattu  valmistavan teollisuuden ja matkailuteollisuuden yrityksille Kanta-Hämeessä. Sisällöltöön se sopii erittäin hyvin muillekin toimialoille ja b2b ja b2k kauppaa harjoittaville yrityksille.

Matkailun erikoistumisopinnot sähköinen liiketoiminta 30 op toteutettiin kuutena (6) vuonna,  vuosien 2010 – 2015 aikana yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa

Suunnittelimme ja vedimme Lahden ammattikorkeakoulun alemman LAMK-logokorkeakouluasteen tutkintoon johtavassa koulutuksessa matkailun sähköiset jakelukanavat opintojaksot vuosina 2012 – 2014.

Silloinen Haaga Insituutti / Haaga-Perho, nykyinen Haagaperho oli yhteistyökumppanimme vuosina 2006 – 2015. Toimimme sekä Laatutonni ja Laatu DQN että sähköisen kaupan ja markkinoinnin koulutusten toteuttajana matkailun, vapaa-ajan sekä elämystuotannon pk-yrityksille sekä matkailukeskuksille Suomessa.

TEM / Ely-keskusten asiantuntijakumppani

Sähköinen Liiketoiminta Oy on ELY-keskusten valtakunnallinen puitekumppani yritysten liiketoiminnan kehittämisessä. Asiantuntijamme Kirsi ja Ilkka ovat siis tilattavissa myös Ely-keskusten palvelun www.yritystenkehittamispalvelut.fi kautta. Asiantuntijaosaamisemme keskittyy markkinointi ja asiakkuudet ja tuottavuus ja talous teemoihin eli digitalisaation mahdollistamaan liiketoiminnan kehittämiseen, tehostamiseen ja kustannustehokkaiden työprosessien ja -välineiden kehittämiseen.

Olemme saaneet useita kymmeniä toimeksiantoja Ely-keskusten kautta eri toimialoilla tomiviin pk-yrityksiin. Olemme analysoineet, konsultoineet ja auttaneet yrityksiä alkuun digitaalisen kehittämisen eri osa-alueilla ja saaneet hyvää palautetta tavastamme tehdä ja toimia yritysten kanssa. Tutustu yritysten kehittämispalveluihin osoitteessa www.yritystenkehittämispalvelut.fi 

eAskelToimimme vuosina 2009 – 2014 Ely-keskusten eAskel konsultteina ja annoimme niin liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun kuin käytännön operointiin konsultointi, opastusta ja neuvontaa liki kahdelle sadalle (200) pk-yritykselle ympäri Suomea.

Toimimme sähköisen liiketoiminnan kouluttajana Lapin ely-keskuksen Yrittäjyys – hankkeessa vuosina 2012 – 2014. Hankkeen värikäs loppuraportti on luettavissa Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n Issuu tilillä.

Osto-osaaminen mahdollistaaa hedelmällisen yhteistyön

Muistathan aina tarkistaa palvelusi tuottajan referenssit mahdollisimman tarkkaan. Hyvä idea soittaa usealle heidän asiakasreferensseistään. Mikäli haluat kuulla tarkemmin meidän referensseistämme ota rohkeasti yhteyttä Kirsiin tai katso konsulttien ansioluotteloista asiakasyhteyshenkilöiden nimet ja kilauta kysyäksesi kuinka onnistuimme! 

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy