fbpx

Matkailun kysytyin valmennus

 

TMatkailun jakelukanavat - valmennusarkastelin toiminnanohjausjärjestelmäämme  kesäloman jälkeen. Tarkoitukseni oli selvittä, mikä yrityksille suunnattu matkailuvalmennus on ollut erityisen pidetty ja kysytty sekä saanut loistavat palautteet käytännönläheisyydestä ja selkeästä paketista. Kysytyin valmennus on Matkailun digitaaliset jakelukanavat. Lukaiseppa mitä se sisältää ja tilaa matkailun digitaaliset jakelukanavat -valmennus yrityksellesi, yritysryhmälle tai matkailukehittäjille!

Matkailun digitaaliset jakelukanavat -valmennus

Valmennuksessa osallistujalle selviää: Mitä matkailun digitaaliset jakelukanavat ovat ja miksi ne ovat tärkeitä yritykseni  liiketoiminnan kannalta? Miten yritykseni saa lisää myyntiä sähköisistä jakelukanavista?

Matkailun digitaalisia jakelukanavia tulee koko ajan lisää ja on aika vaikea pysyä kärryillä, missä yrityksesi tuotteet kannattaisi näkyä ja myydä verkossa. Valmennuksessa osallistuja saa kattavaa tietoa erilaisista myyntikanavista ja kuinka niihin pääsee mukaan. Lisäksi valmennuksessa käytännö jaetaan paljon  käytännön vinkkejä kanavien hyödyntämiseen omassa markkinoinnissa.

Kenelle: Valmennus on tarkoitettu  majoitus- ja ohjelmapalvelu- ja oheispalvelutuottajille, jotka haluavat lisätä verkossa tapahtuvaa myyntiään tai ovat kiinnostuneita jakelukanavien paremmasta hyödyntämisestä omassa liiketoiminnassaan. Valmennukseen ovat tervetulleita myös matkailukehittäjät!

Kesto: 1 päivä, 7 tuntia.

Hinta: 1400 € + alv.

Valmennus sisältää ennakkokyselyn

Päivän kestävä valmennus sisältää ennakkokyselyn osallistujille. Kyselyn avulla täsmennetään valmennuksen sisältöjä. Kysely toteutetaan verkkolomakkeella ja saatujen vastausten avulla voimme räätälöidä sisällöt osallistujien tarpeita vastaavaksi. Meille on erityisen tärkeää, että osallistuja voi ottaa valmennuksessa saamansa opit käytätöön.

Matkailun jakelukanavat - valmennus

Matkailun digitaaliset jakelukanavat – valmennuksen sisältö

  • Mitkä jakelukanavat ovat aktiviteettitoimijalle ja majoittajalle tehokkaimpia? Entä nähtävyyksille ja käyntikohteille?
  • MItä jakelukanavat edellyttävät tuotteelta? Miten tuote tulee muotoilla jakelukanaviin?
  • Mitä eroja jakelukanavissa on asiakasryhmittäin?
  • Miten jakelukanaviin pääsee mukaan?
  • Mitkä vastuut ja velvoitteet jakelukanavalla ja yritykselläsi?
  • Miten tietojani ja tuotteita muokataan kuhunkin jakelukanavaan?
  • Miten asiakaspalvelu on järjestetty jakelukanavan toimesta ja mitä yritykseltä edellytetään?
  • Mitä tukitoimintoja markkinointiin jakelukanavat tarjoavat?
  • Miten hyödynnät jakelukanavan tekemää markkinointia?
  • Miten liitän oman yrityikseni varaus- tai myyntijärjestelmän (ohjelman) jakelukanavaan

Päivän aikana kurkataan kolmen jakelukanavan tuotehallintaa käytännössä. Tilaaja voi vaikuttaa jakelukanavien valintaan.

Valmentaja toimii matkailun digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija Kirsi Mikkola Sähköinen Liiketoiminta Oy:stä. Kirsillä on vahva käytännön kokemus ja näkemys matkailuteollisuuden kotimaan ja kansainvälisen kaupan tilasta ja digitaalisuuden käytön haasteista ja mahdollisuuksista, yritysten verkostoitumisesta tuotannossa, alueorganisaatiotyöstä ja digitaalista jakelukanavista. Kirsi on VisitFinland Akatemian valmentaja ja on tehnyt vuonna 2019 Visit Finlandin Matkailuyrityksen Kansainvälistymisoppaan.

Valmennuspäivän jälkeen voit jatkaa kansainvälisen myynnin kehittämistoimia esimerkiksi Ely-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen  (konsultointipalvelut- Tuottavuus, talous  ja digitalisaatio) avulla Business Finland Innovaatioseteliä hyödyntäen.

Kysy rohkeasti lisää Kirsiltä, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola(at)liiketoiminta.info

Tags: , , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy