fbpx

Ota digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen avuksi Ely-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut Tarvitsetko apua ja neuvoa verkkokaupan perustamiseen, jakelukanavien hallintaan tai yrityksesi taustaprosessien sähköistämiseen? Ontuuko yrityksesi asiakkuushallinta, markkinointi tai onko yrityksessä avoimia kysymyksiä kasvun sekä kansainvälistymisen osa-alueilla? Lukuisat yritykset ovat saaneet boostia liiketoiminnan kehittämiseen Ely-keskuksen Yritysten  Kehittämispalvelujen avulla. Myös sinun yrityksesi voi saada.

Ely-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut avaa uuden toimintakauden 19. maaliskuuta 2018. Yritysten kehittämispalvelujen avulla voit saada yrityksesi liiketoiminnalle siivet. Voit käyttää Suomen parhaita asiantuntijoita liiketoimintasi kehittämiseen. Ely-keskus on kilpailuttanut Suomen osaavimmat pk-yritysten asiantuntijat syksyllä 2017 ja haluaa tarjota mahdollisimman konkreettista asiantuntija-apua eri liiketoiminnan osa-alueilla.

yritysten-kehittämispalvelut-puitetoimittaja-Sähköinen-Liiketoiminta-Suomi-Oy

Oulussa Radisson Blu Hotellissa pidettiin 22.2.2018 Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijoiden ”perehdytyspäivä”, jossa mukana oli täysi salillinen vanhoja ja uusia liiketoiminnan asiantuntijoita.  Yhteisenä, Lapin Ely-keskuksen Jari Uusinarkauksen esittämänä viestinä oli, että meidän yhteisenä missiona on saada suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja kasvamaan.

Me, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, olemme Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijayritys. Se tarkoittaa, että voit tilata Elyn sähköisestä palvelusta meidät auttamaan yrityksesi liiketoiminnan  kehittämisessä. Olemme Analyysi asiantuntija ja Konsultointipalvelujen asiantuntija Tuottavuus. talous ja digitalisaatio palveluisssa.

Yritysten-kehittämispalvelut

Olemme auttaneet kymmeniä yrityksiä digitaalisen liiketoiminnen kehittämisessä Yritysten kehittämispalvelujen avulla ja tulokset ja yrityksiltä saamamme palautteet työstämme ovat olleet erittäin loistavia. Voit tutustua ja hakea Ely-keskuksen Yritysten kehittämispalveluihin osoitteessa www.yritystenkehittamispalvelut.fi tai jos sinulla on kysyttävää soita vaikka Kirsille, puhelin 040 555 1019.

p.s. Lapista löytyy muita loistavia Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijayrityksiä, jotka osaavat auttaa yrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä. Näistä mainittakoon tässä nyt rovaniemeläinen Reddo-Partners Oy  ja torniolainen Nuotio Digital.

 

E N E M M Ä N  I R T I  V E R K O S T A !

#yritystenkehittämispalvelut #ely-keskus #liiketoiminta #verkkokauppa #kasvu #kansainvälistyminen

 

 

Tags: , , , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy