fbpx

Twitter koulutus

Twitter koulutus, 1/2 päivääTwitter koulutus

 

Twitter koulutuksessa harjoitellaan palvelun käyttöä itse ja samalla opitaan, mistä Twitterin käytössä on ylipäätään kyse ja miten erilaiset yritykset ja organisaatiot Twitteriä voisivat hyödyntää.

Koulutuksen sisällöt esitetään konkreettisin esimerkein ja havainnollisesti.  Koulutus keskittyy Twitterin käyttöön ja sen pääsisältöjä ovat:

  • Twitter tilin perustaminen ja tuunaaminen (asetukset ja ilme)
  • Twitter sanastoa
  • Twitter tilin perustoiminnot (häshtagit, seuraajat, seurattavat, listat)
  •  Twiittaamisen perussääntöjä
  •  TweetDeckin käyttö
  •  Mainostaminen Twitterissä

Pääosa koulutuksesta käytetään Twitterin käytön harjoitteluun oman älypuhelimen, tabeltin tai tietokoneen kautta.

Koulutus on tarkoitettu kaikille Twitterin käytöstä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat oppia, miten palvelu toimii käytännössä ja mistä sen suosiossa on kyse. Osallistua voi sekä organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Koulutus sopii parhaiten Twitteriä vähän tai ei ollenkaan käyttäneille henkilöille.

Koulutus järjestetään etäkoulutuksena.

Hinta yritykselle on 600 € + alv. / yritys. Koulutukseen voi osallistua samasta yrityksestä useampi henkilö.

Hinta ryhmille on 1400 € + alv. /  ryhmä. Koulutukseen otetaan 10 yritystä, jolloin yhden yrityksen osallistumismaksuksi tulee 140 € + alv.

Ajankohta  on sovittavissa tilaajan / osallistuvien yritysten kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sopiva ajankohta koulutukselle!

Kouluttajana toimii Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä, https://www.liiketoiminta.info/konsultit/tj-Kirsi-Mikkola . Kirsi on toiminut vuodesta 1996 verkkoliiketoiminnan kouluttajana ja hänen mottonaan on nostaa verkkokauppa yhdeksi menestys- ja kilpailutekijäksi Suomalaisissa pk-yrityksissä.

Hox! Hyödynnä Työnantajan koulutusvähennystä! 

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy