fbpx

Digitreenit™

Digitreenit™on kuuden päivän digikoulutuspaketti, joka antaa osallistujalle erinomaisen kokonaisvaltaisen kuvan digitalisaation mahdollisuuksista käytännön tasolla.

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy asiantuntijapalvelutRyhmä koko: max. 15 osallistujaa
Kesto: 5 päivää, á 7 tuntia

Tämä koulutus on oikeasti konkreettinen ja erinomainen! Sitä mieltä ovat ainakin pk-yritykset! Lue pk-yritysten antamat palautteet sähköisen liiketoiminnan koulutuspaketista !

1. päivä, intro sähköiseen liiketoimintaan

TAVOITE:   Koulutuspäivän tavoitteena on luoda konkreettinen kokonaiskuva pk-yrityksen sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen.

PÄÄSISÄLTÖ:   Koulutuksessa tarkastellaan erilaisia sähköisen toiminnan vaihtoehtoja ja ratkaisuja pk-yrityksen arkeen.  Koulutuksessa käydään käytännön esimerkkien kautta läpi miten sähköisiä työvälineitä ja ohjelmistoja hyödynnetään pk-yrityksen sisäisissä ja ulkoisissa prosesseissa eli toiminnoissa (backoffice, middleoffice, frontoffice)

KOULUTUKSEEN OSALLISTUJA SAA VASTAUKSEN SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN:

 • Mistä aloittaa yrityksen toimintojen sähköistäminen ja miksi?
 • Miten sisäisiä prosesseja kuten laskutusta ja taloushallintoa, asiakkuudenhallintaa, henkilöstön työvuorosuunnittelua ja palkanlaskentaa, kassatoimintoja ja varastonhallintaan voidaan tehostaan sähköistämällä

2.päivä, Digitaalinen saavutettavuus ja löydettävyyden parantaminen

TAVOITE:   Koulutuspäivän jälkeen yrittäjä osaa ja tietää miten tehdä hakukonemarkkinointia ja hakukoneoptimointia löydettävyyden parantamiseen hakukoneissa ja mobiililaitteissa

PÄÄSISÄLLÖT:   Koulutuksessa käydään konkreettisesti läpi 10 tärkeintä ohjetta ja neuvoa yritysten kotisivujen ja verkkokaupan hakukonelöydettävyyden parantamiseen. Koulutuksessa tutustutaan hakukoneiden (Google) hakusanamarkkinoinnin perusteisiin Google Adwords ohjelmalla  sekä kotisivujen seurantaohjelma Google Analytics hyödyntämiseen hakusanamarkkinoinnissa ja kotisivujen optimoinnissa. Koulutus toteutetaan erittäin käytännönläheisesti.

KOULUTUKSEEN OSALLISTUJA SAA VASTAUKSEN SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN:

 • Miten nostan yritykseni sivua hakukoneen hakutuloksissa?
 • Miten optimoin eli parannan sivujeni löydettävyyttä hakukoneen tuloksissa
 • Miten teen maksullista mainontaa hakukoneissa

3. päivä, sosiaalisen median käyttö myynnin tukena

TAVOITE:   Osallistuja ymmärtää sosiaalisen median käytön merkityksen yrityksen palvelujen ja tuotteiden myynnin tukena.

PÄÄSISÄLLÖT:   Pk-yrityksen merkittävimpien sosiaalisen median kanavien lyhyt esittely, merkitys, käyttöönotto ja käyttäminen. Tarkempaan tarkasteluun voidaan valita osallistuvien yritysten toiveen mukaan 3 sosiaalisen median kanavaa. Lisäksi koulutuksessa käsitellään sisällöntuotannon tekemistä, rytmittämistä ja annetaan vinkkejä jouhevaan sisällöntuotantoon. Lisäksi käydään läpi maksullisen markkinoinnin käytännön periaatteet ja mainoskampanjoiden toteuttaminen.

KOULUTUKSEEN OSALLISTUJA SAA VASTAUKSEN SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN:

 • Miksi sosiaalisessa mediassa tulee olla mukana?
 • Mitkä ovat yrityksen kannalta tärkeimmät kanavat suhteessa omiin resursseihin ja myynnin tavoitteisiin?
 • Miten maksullista mainontaa tehdään sosiaalisessa mediassa?

4. Verkkokauppa – suoramyynti

TAVOITTEET:   Koulutuspäivän jälkeen osallistuja tietää merkittävimmät pk-yrityksen sähköiset myyntikanavat b to c kaupassa eli kuluttajakaupassa. Osallistuja kykenee hahmottamaan mitä kaikkia osa-alueita kuuluu oman suora myyntikanavan perustamiseen.

PÄÄSISÄLLÖT:   Myyntikanavat verkossa ja Verkkokaupan perustamisen ABC

 • verkkokaupan liiketoimintasuunnitelma ja kannattavuuslaskelma
 • aika- ja kappaleperusteisten tuotteiden myynti – tuotekriteerit
 • graafinen suunnittelu ja tuotteiden muotoilu verkkokauppaan
 • verkkokauppaohjelmiston valinta
 • verkkokaupan asiakaspalvelu
 • verkkokauppaa ohjaava lainsäädäntö Suomessa ja ulkomailla

KOULUTUKSEEN OSALLISTUJA SAA VASTAUKSEN SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN:

 • Miten perustan oman verkkokaupan?
 • Missä jakelukanavassa tuotteita ja palveluja kannattaa myydä?
 • Kannattaako verkkokauppa?

5. päivä, kansainväliset näkyvyyskanavat

TAVOITE:   Koulutuspäivän jälkeen osallistujalla on laaja näkemys kansainvälisistä näkyvyyskanavista, jotka soveltuvat pk-yritysten käyttöön ja myynnin tehostamiseen.

PÄÄSISÄLLÖT:   Koulutuspäivän aikana tutustutaan tuotekohtaisiin näkyvyyskanaviin, kanavien pelisääntöihin sekä kuinka kanaviin pääsee mukaan. Koulutuksessa keskitytään tarkemmin viiteen näkyvyyskanavaan, jotka valitaan koulutusryhmän tarpeiden mukaan.

KOULUTUKSEEN OSALLISTUJA SAA VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN:   Missä näkyvyyskanavissa kanavassa kannattaa markkinoida tuotteita ja palveluja sekä ohjata näkyvyyskanavasta asiakas verkkokauppaan.

Materiaalit

Materiaali jaetaan koulutukseen osallistujalle viikkoa ennen koulutustapahtumaan sähköisesti osoitteessa www.liiketoiminta.info/koulutuksenimi ellei muuta sovita.

Hinta

Koulutuksen hinta ei ole paha. Se on 1500€ / päivä + alv % + matkakustannukset + alv %. Hinta on järjestäjälle sama osallistuu koulutukseen yksi tai useampi yritys. Esimerkiksi, jos koulutuksessa mukana 4 yritystä voidaan kustannukset jakaa neljän yrityksen kesken.

LISÄTIETOJA – Kiinnostuitko?

Annamme erittäin mielellämme lisätietoja. Täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa.

 

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy