Internetmarkkinoinnin seurantakoulutus

Internetmarkkinoinnin seuranta

Tuottaako internetmarkkinointi tulosta?

Internet-markkinoinnin seuranta 1 päivä

Mittaatko tekemäsi markkinoinnin tuloksia? Internet-markkinoinnin tehokkuuden kannalta on tärkeää, että tuloksia seurataan systemaattisesti.

Tiedätkö kuka sivuillasi käy ja mitä siellä tehdään? Tiedätkö mitkä markkinointikanavat toimivat ja mitkä ovat pelkkää rahanhukkaa? Koulutuksessa opit miten hyödynnät ilmaista Google Analyticsia ja muita kävijäseurantaan käytettäviä sovelluksia. Näin saat tietoosi, onko internetmarkkinoinnistanne oikeasti hyötyä!

Kohderyhmä: PK-yritykset

Kesto: 7 tuntia

Ryhmäkoko: 10 – 15 osallistujaa

Tilat: ATK-luokka

Liitännäispalvelut: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on perusosaaminen kävijäseurantaohjelmistoista ja niiden hyödyntämisestä markkinoinnin tulosten seurannassa.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvä pohja muihin tehopäiviin.

Hinta: 1200 € + alv

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Kommentit (1)

Kommentointi suljettu

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä