fbpx

Googlen ilmaisten työkalujen hyödyntäminen

Googlen ilmaisten työkalujen hyödyntäminen 2 päivää

Google-työkalujen hyödyntäminenTässä koulutuksessa esitellään, millaisia ilmaisia työkaluja Googlella on ja miten niitä voidaan hyödyntää yritysten toiminnassa. Tavoitteena on esitellä ilmaisia vaihtoehtoja kalliiden lisenssien sijaan.

Koulutuksessa käydään käytännössä läpi, miten Googlen ilmaiset työkalut toimivat. Koulutuksessa harjoitellaan Gmailin, Google sivustojen, Googlen dokumenttien, Kalenterin, Kartan ja Kääntäjän käyttöä. Lisäksi tutustutaan Googlen tiedonjakamistyökaluihin eli Picasaan, YouTubeen ja Bloggeriin. Kun kaikki työkalut ovat tulleet tutuksi, koulutuksen lopulla herätellään ajatuksia siitä, mihin käyttötarkoituksiin osallistujat voisivat työkaluja yrityksessään hyödyntää.

Kohderyhmä: PK-yritykset,

Kesto: 2 x 7 tuntia

Ryhmäkoko: 10-15 osallistujaa

Tilat: ATK-tila

Liitännäispalvelut: Koulutuksen jälkeen osallistujat hallitsevat perusteet Googlen ilmaisista työkaluista. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvä pohja muihin tehopäiviin.

Hinta: 2400 € + alv.

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy