fbpx

Verkkokauppaopas matkailuyrittäjälle

verkkokauppaopas-kuva1Teimme verkkokauppaoppaan matkailuyrittäjille nimeltä Verkkokaupan perustamisen ABC – opas. Opas neuvoo käytännönläheisesti mitä asioita yrityksesi on tiedettävä tai osattava, jotta sähköinen kauppa olisi kannattavaa, kannattaako myydä itse suoraan vai antaa palvelut jakelukanavan myytäväksi.

Uudenmaan liiton koordinoima TouNet – hanke teki hyvää työtä matkailuliiketoiminnan sähköistämiseksi.  TouNet-hanke on teettänyt käytännönläheisen oppaan verkkokaupan perustamiseen, jonka tavoitteena on auttaa matkailun pk-yrityksiä  verkkomyynnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Opas on jatkoa Kirsin touko-kesäkuussa 2014 Uudellamalla pitämille verkkokaupan tietoiskuilla. Tietoiskujen myötä yli 20 yritystä osallistuu yrityskohtaiseen verkkokauppaklinikkaan elo-syyskuussa 2014.

Olimme mukana myös Tounet -hankkeen järjestämässä Myynti ja Markkinointi verkossa -seminaarissa 11.9.2014 ja TouNet – hankkeen loppuseminaarissa 23.9.2014

Matkailun, elämystuotannon tai vapaa-ajan yritys, haluatko käynnistää verkkokaupan? Kysy lisää Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019.

Siirry selaamaan Verkkokaupan perustamisen ABC-opasta Tounet -hankkeen sivuille.

Päivitetty 11.2.2015

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy