Verkkokauppaopas matkailuyrittäjälle

verkkokauppaopas-kuva1Teimme verkkokauppaoppaan matkailuyrittäjille nimeltä Verkkokaupan perustamisen ABC – opas. Opas neuvoo käytännönläheisesti mitä asioita yrityksesi on tiedettävä tai osattava, jotta sähköinen kauppa olisi kannattavaa, kannattaako myydä itse suoraan vai antaa palvelut jakelukanavan myytäväksi.

Uudenmaan liiton koordinoima TouNet – hanke teki hyvää työtä matkailuliiketoiminnan sähköistämiseksi.  TouNet-hanke on teettänyt käytännönläheisen oppaan verkkokaupan perustamiseen, jonka tavoitteena on auttaa matkailun pk-yrityksiä  verkkomyynnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Opas on jatkoa Kirsin touko-kesäkuussa 2014 Uudellamalla pitämille verkkokaupan tietoiskuilla. Tietoiskujen myötä yli 20 yritystä osallistuu yrityskohtaiseen verkkokauppaklinikkaan elo-syyskuussa 2014.

Olimme mukana myös Tounet -hankkeen järjestämässä Myynti ja Markkinointi verkossa -seminaarissa 11.9.2014 ja TouNet – hankkeen loppuseminaarissa 23.9.2014

Matkailun, elämystuotannon tai vapaa-ajan yritys, haluatko käynnistää verkkokaupan? Kysy lisää Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019.

Siirry selaamaan Verkkokaupan perustamisen ABC-opasta Tounet -hankkeen sivuille.

Päivitetty 11.2.2015

Trackback from your site.

Kommentit (2)

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä