fbpx

Verkkokaupan koulutuskeskus aloittaa Rovaniemellä ja Torniossa!

Logo

Verkkokaupan koulutuskeskus aloittaa digikoulutusten järjestämisen Rovaniemellä ja Torniossa.

”Avaamme Lappiin nyt vihdoin oman verkkokaupandigimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutustarjonnan. Se tarkoittaa, että  lappilaisten yritysten tarvitse lähteä hakemaan käytännön koulutusta pitkien matkojen takaa”, toteaa yrittäjä Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä.

Verkkokaupan koulutuskeskuksen koulutuskalenterista löytyy ETKO, DUUNI ja JATKO koulutuksia verkkoliiketoiminnan opiskeluun. Tarjontaa on sosiaalisen median työvälinekoulutuksista verkkokaupan perustamiseen, ja löytyy tarjonnasta myös mahdollisuus tutustua treffi- ja deittipalveluihinkin ohjatusti!

Etko -koulutukset ovat pääasiassa arki-iltaisin järjestettävä lyhyt koulutuksia. Koulutukset ovat noin 3 tunnin mittaisia ja niiden tavoitteena on antaa osallistujille konkreetista ja täsmällistä apua internet-markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, verkkokauppaan tai asiakaspalveluun liittyvissä kysymyksissä osa.

Duuni -koulutus on pääasiassa lauantaisin järjestettävä pidempi koulutus. Koulutus on 6 tunnin mittainen. Päivän aikana tehdään mielenkiintoisella tavalla käytännön digiasioita kuntoon ja kuunnellaan sekä vertaisopitaan muilta osallistujilta.

Jatko -koulutukset ovat klinikkatyyppisiä tilaisuuksia, joissa osallistujalla on mahdollisuus saada täsmätietoa ja vastauksia esittämiinsä kysymyksiin. Jatko-koulutus on tyypiltään 1 – 3 h mittainen ja sen tavoitteena on antaa osallstujalle käytännön neuvoja ja opastusta internet-markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, verkkokauppaan ja ylipäätään verkkoliiketoimintaan.

Verkkokaupan koulutuskeskuksen kouluttajat ovat kaikki lappilaisia kouluttajia ja he lupaavat, että koulutuksissa on aina hyvä meininki ja takuu osaamisen nousuun!

Verkkokaupan koulutuskeskus on ollut yrittäjänä toimineen Mikkolan visiona jo kymmen vuoden ajan. ”Nyt se todella toteutuu ja on ikäänkuin 10-vuotislahja itsellenikin!”, kertoo 10 vuotta koulutus- ja konsultointiyrittäjänä toiminut Mikkola.

Yhteystiedot:

Yrittäjä Kirsi Mikkola, info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi, gsm 040 555 1019
www-sivustot: www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi
Facebook:  www.facebook.com/verkkokaupankoulutuskeskus

P.S. Ota digitaalisuus haltuun ja ilmoittaudu digikoulutuksiin, niin saat tuntuvan edun  ajalla 14.8. – 13.9.2015!

Tags: , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy