fbpx
  • Etusivu
  • digikunto
  • Hämäläiset kasvattavat digikuntoa – DigikuntoPRO™️ käyntiin tammikuussa 2018

Hämäläiset kasvattavat digikuntoa – DigikuntoPRO™️ käyntiin tammikuussa 2018

digikuntopro-valmennusohjalmaHämäläiset tekevät sen taas ja jatkavat Digikunto™️  -digitaalisen liiketoiminnan valmennusohjelmaa DigikuntoPro™️ jatko-osalla  Me, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, olimme toteuttamassa Suomen ensimmäistä #digikunto valmennusohjelmaa 13.5.2016 – 13.1.2017 ja nyt teemme yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun  kanssa DigikuntoPro™️ jatko-osan tammikuun 2018 alusta alkaen.

Ensimmäinen digikunto™️ käynnistyi 12.5.2016 ja kesti tammikuun 2017 loppuun saakka. Ohjelmaa hallinnoi ja koordinoi HAMKin DigiCoach-hanke ja me toteutumme valmennusohjelman suunnittelimme sisällöt ja valmennukset.  Digikunto™️ valmennusohjelma sai niin hyvän vastaanoton ja palautteet alueen yrityksissä, että pyynnöstä rakensimme jatko-osan, tammikuussa 2018 käynnistyvän DigikuntoPro™️ hon.

#DigikuntoPro™️ on digitaalisen liiketoiminnan valmennusohjelma. Valmennusohjelma antaa selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita yrityksen digitaalisen liiketoiminnan suunnitteluun, käytännöntekemiseen ja tulosten mittaamiseen.  DigikuntoPro™️ käynnistyy tammikuussa 2018 ja jatkuu toukokuulle 2018.  Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n laatiman valmennussuunnitelman mukainen lähivalmennus on tarkoitettu Kanta-Hämeen alueella toimiville valmistavan teollisuuden ja matkailualan pk-yrityksille ja toteutuu Hämeenlinnassa.

DigikuntoPro™️ ohjelman rakenne

DigikuntoPro™️ valmennusohjelma rakentuu kolmesta (3) vaiheesta.  Ensimmäisen vaiheen aikana pyritään vahvistamaan osallistuvien yritysten digitaalisia valmiuksia markkinoinnin ja myynnin prosesseissa sekä oman toimintaympäristön ja arjen toimintojen automatisoinnissa.  Toisessa vaiheessa keskitytään erityisesti kansainvälistyvän yrityksen verkkoliiketoiminnan ja myynnin prosesseihin, jakelukanavien valintaan ja hallintaan sekä monikanavaiseen kaupankäyntiin, matkapaketti– sekä tietosuoja-asetusuudistusten mukanaan tuomiin velvoitteisiin ja asiakaspalveluun verkossa. Toisen ja kolmannen vaiheen valmennuksien tavoitteena on nostaa esille kysymyksiä ja pohdintaa matkailuyritysten alueellisesta organisoitumisesta, alueellisen toimijan ja yritysten välisestä yhteistyötä, niin digitaalisen markkinoinnin, kuin kaupankäynnin osalta. Valmennuksissa keskitytään selventämään ja määrittämään kansainvälisten jakelukanavien, alueellisen operoijan ja alueen yritysten yhteismyyntiä, pelisääntöjä, sovellutuksia ja mahdollisia liiketoimintamalleja.

Kuva: DigikuntoPro™️ digitaalisen liiketoiminnan valmennusohjelma 2018

#DigikuntoPro™️

#DigikuntoPro™️ antaa yrityksille 5 hyvää syytä kehittää yrityksen digitaalista kuntoa

  1. yritys saa lisää maksavia asiakkaita
  2. yritys saa yrityksesi tuotteilla ja palveluille lisää näkyvyyttä
  3. yrityksen sisäiset toiminnot tehostuvat ja kustannustehokkuus lisääntyy
  4. johdon ja henkilöstön digitaalinen osaaminen nousee
  5. kaikki ovat tyytyväisempiä kun Digikunto™️  nousee Pro tasolle

Voit tutustua tarkemmin DigikuntoPro™️


digitaalinen valmennusohjelman sisältöihin www.digikunto.fi sivuilla.

Kysy lisää!

Räätälöimme yrityksille, kehitysyhtiöille lyhyt- ja pitkäkestoisia digitaalisen liiketoiminnan valmennuskokonaisuuksia vahvalla osaamisella. Kerron oikein mielläni lisää. Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy / Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019

Tags: , , , , , , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner