fbpx
  • Etusivu
  • digitaalisuus
  • Hämäläiset tekevät vahvan digistartin – Matkailun ja valmistavan teollisuuden digitalisuutta edistetään isolla liikkeellä

Hämäläiset tekevät vahvan digistartin – Matkailun ja valmistavan teollisuuden digitalisuutta edistetään isolla liikkeellä


digikunto-valmennus-hamk-kevät-2016Mikä on sinun yrityksen #digikunto? Hämeen ammattikorkeakoulu lähtee rohkeasti toteuttamaan matkailun ja valmistavan teollisuuden yrityksille suunnattua digitaalisen osaamisen valmennusohjelmaa.

Tätä konkretiaan ja käytäntöön pureutuvaa kokonaisuutta ei ole ennen toteutettu suomalaisille yrityksille!

Ohjelmaan rekrytoidaan parhaillaan yrityksiä, joten ole nopea jos haluat mukaan! Valmennus ei ole ”mikätahansa” digikoulutus vaan se tarjoaa yksilöllisten tavoitteiden ohella loistavat keinot saada käytännön tukea, ja opastusta selkeäsanaisilta digi-asiantuntijoilta.

Ja kun heti alkuun kiinnostuit, voit ilmoittautua valmennusohjelmaan maksutta  TÄSTÄ!

Yksilölliset sisällöt rakennetaan yrityksellesi sopivaksi

Valmennusohjelmassa  tehdään alkuanalyysi eli lähtötasokartoitus, joka toimiii pohjana koko valmennuskokonaisuuden sisältöjen ja osaamistarpeiden  sisältöihin. Valmennukseen valitut yritykset määrittävät oman yrityksen kehittämistehtävän liittyen omaan tehtävänkuvaan yrityksessä. Perusteena käytetään juuri lähtötasokartoituksen tuloksia sekä valmentajan laatimaa tiekarttaa.

Kehittämistehtävä voi olla esimerkiksi oman yrityksen internetmarkkinointi-suunnitelma, sisältömarkkinoijan ja sosiaalisen median käsikirja, jakelukanavastrategia tai oman verkkokaupan kehittämissuunnitelma. Kukin osallistuja saa käyttöönsä myös digityökirjan, joka sisältää lähipäiväkohtaiset tehtävät käytännön arjesta.

Vuorovaikutusta ja henkilökohtaista ohjausta, tätä on harvoin saatavilla!

Osallistujat voivat keskustella ja vaihtaa kokemuksia valmennusohjelman Facebook-ryhmässä. Tämän lisäksi osallistujille annetaan henkilökohtaista ohjausta Google Hangouts -palvelun välityksellä erillisen aikataulun mukaan jokaisen lähiopetuspäivän jälkeen.

Valmennusohjelma koostuu lähivalmennuspäivistä (lähivalmennuspäivä sisältää asiantuntijaosuuden ja työpajaosuuden) sekä erilaisista yrityskohtaisista tehtävistä.

Valmennukseen haetaan erityisesti valmistavan teollisuuden ja matkailualan pk-yrityksiä, mutta hakijatilanteen salliessa voidaan hyväksyä myös muun alan pk-yrityksiä!

Arvasin, että kiinnostuit!

Ja jos et, niin kyllä kannattaisi. Tämä koulutus on maksuton ja sisältää ennenkuulumattoman määrän käytännönläheistä sisältöä ja tekemistä. Joten katso heti lisää HAMKin sivuilta.

Valmennusohjelman teemat

Tsekkaa valmennusohjelman teemat ja sisällöt osoitteessa HAMKin sivuilta.  Ilmoittaudu ihan vain siksi, että Digitalisaatio ei ole teknologiatemppu!

Ketkä tätä herkkua tarjoavat?

Valmennusohjelma tehdään yhteistyössä HAMKin ja Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n kanssa. HAMKin projektipäällikön Kirsi Meriläisen mukaan ”Digitaalisuus tarjoaa menestymisen mahdollisuuksia mutta vaatii osaamista. Digitaalisuudesta on tullut yksi keskeisin yrityksen muutosvoima.

Arvioiden mukaan digitaalisuutta hyödyntävät yritykset kasvavat selkeästi nopeammin kuin perinteiset yritykset (TEM 2015). Lisäksi digitaalisuutta hyödyntävät yritykset ovat innovatiivisempia ja kannattavampia kuin digitaalisuutta hyödyntämättömät yritykset.”

”Huolimatta laajalti tunnistetuista digitalisaation tarpeesta ja sen hyödyistä sekä positiivisesta digiasenteesta, erityisesti pk-yritykset kohtaavat digimuutoksen edessä useita haasteita. Yksi merkittävimmistä haasteista on pk-yritysten osaamisvaje.”

Kysy lisää, me  osaamme kertoa mitä digitaalisuus käytännössä tarkoittaa.

SÄHKÖINEN LIIKETOIMINTA SUOMI OY

Kirsi-Mikkola
Vastuukouluttaja -yrittäjä
Kirsi Mikkola
puh. 040 555 1019
kirsi.mikkola@liiketoiminta.info

HAMK

kirsi-merilainen
Projektipäällikkö
Kirsi Meriläinen
puh. 03 646 6656
etunimi.sukunimi(at)hamk.fi​

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy