• Etusivu
  • jakelukanavat
  • Hyvät yrityskehittäjät – tarjoatteko verkkokauppakoulutusta alueenne yrityksille?

Hyvät yrityskehittäjät – tarjoatteko verkkokauppakoulutusta alueenne yrityksille?

VerkkokauppakoulutuksetMelko varmasti vastaatte ei, mutta ei hätää!

Olen luonut loistavan verkkokauppakoulutuspaketin pk-yrityksiä varten. Koulutus käy kattavasti läpi pk-yritysten verkkokaupankäynnin aloittamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin liittyvät konkreettiset vaiheet sekä valinnat.

Tämä koulutus on viiden päivän mittainen ja kantaa nimeä sähköisen liiketoiminnan koulutuspaketti.  Koulutus on testattu 25 yrityksen voimin marras-joulukuussa 2014 Länsi-Uudellamalla, ja se sai loistavat palautteet osallistuneita pk-yrityksiltä.

Koulutuksen hinta ei ole pahaSe on 1650 € / päivä + alv 24 % + matkakustannukset.

* Hinta on järjestäjälle aina sama, osallistuuko koulutukseen yksi tai useampi yritys. Esimerkiksi, jos koulutuksessa mukana 4 yritystä voidaan kustannukset jakaa neljän yrityksen kesken.

Tarttukaa nyt tilaisuuteen, koska tätä herkkua on harvoin tarjolla!

Voitte tutustua koulutuksen tavoitteisiin ja sisältöihin www-sivuillamme: www.liiketoiminta.info/konsultointi-ja-koulutus/sahkoisen-liiketoiminnan-koulutuspaketti/

Lisätietoja:

Kirsi Mikkola
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
Gsm:  040 555 1019
kirsi.mikkola(at)liiketoiminta.info

Tags: , ,

Trackback from your site.

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä