fbpx

Verkkokauppakoulutus

Verkkokauppakoulutus, 1 päivä

Verkkokaupasta lisää tehoja myyntiin

Miten verkkokaupalla tienataan? vai tienataanko?

Suunnitteletko verkkokaupan perustamista?
Haluatko käytännön tiedon nettikaupan vauhdittamiseen?

Verkkokauppakoulutus on tarkoitettu verkkokaupan perustamista suunnitteleville yrityksille ja kehityshankkeisiin osallistuville. Koulutuksen näkökulma on käytännönläheinen. Se soveltuu hyvin myös verkkokauppaa käyvän yrityksen uusien henkilöiden perehdyttämiseen verkkoliiketoiminnassa.

Koulutuksen tavoite on antaa osallistujille riittävät tiedot kannattavan verkkokaupan toteuttamiseen ja saada osallistujat innostumaan kuluttajaverkkokaupasta ja perustamaan oman tai yritysverkoston verkkokaupan.

Koulutuksen materiaalit: Osallistujat saavat käyttöönsä verkkosivun, jossa kaikki koulutuksen aikana käsitelty materiaali ja linkit ovat käytössä koulutuksen aikana ja myöhemmin.

Koulutuspaikkana on kokoustila internet-yhteydellä varustetut työasemat/kannettavat.

Hinta on 1400 € + alv. /  ryhmä. Koulutukseen otetaan 10 yritystä, jolloin yhden yrityksen osallistumismaksuksi tulee 140 € + alv.

Ajankohta  on sovittavissa tilaajan / osallistuvien yritysten kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sopiva ajankohta koulutukselle!

Kouluttajana toimii Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä, www.liiketoiminta.info/konsultit/tj-Kirsi-Mikkola. Kirsi on toiminut vuodesta 1996 verkkoliiketoiminnan kouluttajana ja hänen mottonaan on nostaa verkkokauppa yhdeksi menestys- ja kilpailutekijäksi Suomalaisissa pk-yrityksissä.

Hox! Hyödynnä Työnantajan koulutusvähennystä!

Ohjelma klo 9 – 15.30

klo 9 – 9.30 Orientoituminen ja päivän tavoitteet

klo 9.30 – 10.30

Kolme tärkeintä: mitä myyn, kenelle myyn ja miten myyn? Verkkokaupan liiketoimintamallit ja verkkoliiketoiminnan suunnittelu: paljonko pitää myydä, että kauppa kannattaa?

klo 10.30 – 10.45 tauko

klo 10.45 – 11.30

Oman verkkokaupan perustaminen käytännössä: Ohjelmiston valinta, maksuliikenteen ja muun logistiikan hoitaminen sekä kaupan sisältöjen perustaminen.

klo 11.30 – 12.30 lounas

klo 12.30 – 14.00

Oman verkkokaupan perustaminen käytännössä: Ohjelmiston valinta, maksuliikenteen ja muun logistiikan hoitaminen kaupan sisältöjen perustaminen.

klo 14.00 – 15.30

Oman verkkokaupan perustaminen käytännössä: Ohjelmiston valinta, maksuliikenteen ja muun logistiikan hoitaminen kaupan sisältöjen perustaminen

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy