fbpx

Tiesithän nämä sopivat instrumentit verkkokauppaan?

Esittelyssä kaksi edullista tapaa käynnistää verkkoliiketoimintaan ja kehittää käytännön digimarkkinointia

Yritysten kehittamispalvelutEsittelen kaksi oivaa instrumenttia käynnistää verkkoliiketoiminta, verkkokauppa tai digimarkkinointi suhteellisen edullisesti. Me olemme molemmissa asiantuntijoina mukana. Nämä palvelut ovat yritysten kehittämispalvelut ja Digitaalinen Polku.

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen  tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut. Yritysten kehittämispalvelut tulivat paikkaamaan aikaisempia Ely-keskusten tuotteistettuja palveluja, joita olivat muun muassa eAskel, Design Start ja Palvelutuotto .

Palvelut Analyysi ja Konsultointi

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksesi kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta. ANALYYSIn tietojen pohjalta voidaan luoda sitten konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma yrityksellesi.

Toimi näin:

Täytä yrityksen kehittämiskartoitus  -kysely verkossa ja lähetä se omaan ELY-keskukseesi. ELY-keskuksen asiantuntijat tutustuvat kartoitukseen ja auttavat yritystäsi eteenpäin oikeiden palveluiden pariin. Kartoitus antaa sekä yritykselle että ELY-keskuksen asiantuntijoille hyvän kuvan lähtötilanteesta ja yrityksen ensisijaisista tarpeista. Kartoitus toimii keskustelun pohjana yrityksen ja asiantuntijan tapaamisessa, jossa yritykselle haetaan oikea kehittämispolku ja palvelut. Kartoitukseen pääset tästä >

Yritysten kehittämispalvelutAnalyysi-palvelu on perusteellinen, asiantuntijan kanssa tehtävä yrityksen nykytila-analyysi, joka selkiyttää kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta ja tarpeista. Analyysi-palvelusta saat konkreettisen kehittämissuunnitelman ja toimenpide-ehdotukset. Analyysipalvelun yhteydessä sinut ohjataan tarvittaessa KONSULTOINTI -palveluihin tai KOULUTUS –palveluihin.

Konsultointi

Konsultointipalvelut on jaettu kuuteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivat kehittämistoimenpiteet. Osa-aluita ovat

Kasvu »
Uudistaminen»
Tuottavuus ja talous»
Markkinointi ja asiakkuudet»
Johtaminen ja henkilöstö»
Innovaatioiden kaupallistaminen»

KONSULTOINTI palvelujen minimikesto on 2 päivää, maksimikesto 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Hinta asiakkaalle on 300 € + alv / päivä.

Palvelut ovat Ely-keskusten palveluja ja niitä tilataan www.yritystenkehittamispalvelut.fi sivujen kautta sähköisellä lomakkeella!

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n Kirsi  toimii ANALYYSI – ja KONSULTOINTI –palvelujen konsulttina ja Ilkka KONSULTOINTI -palvelujen konsulttina.

 

Digitaalinenpolku

DIGITAALINEN POLKU – Digitaalinen polku johdattaa yrityksesi oikeaan suuntaa

Keskuskauppakamari on lanseerannut tovi sitten Digitaalisen Polun osoitteessa www.digitaalinenpolku.fi.

Digitaalinen Polku on kauppakamarien koulutus- ja valmennusohjelma, joka syntyi yritysten tarpeista. Polku auttaa tunnistamaan oman yrityksen muutospisteet digitalisoitumisessa. Keskuskauppakamarin Heikki Halme kertoo, että oleellista on ymmärtää, mitä digitalisaatio merkitsee yrityksellesi ja oivaltaa, että vain digitaalisesti kyvykkäät, muutoshaluiset ja ketterät organisaatiot menestyvät. Siis ne, jotka luovat kilpailuetua palvelemalla asiakkaitaan paremmin. Digitalisaatiossa onkin kyse yritystoiminnan päivittämisestä nykyaikaan ja jatkuvasta muutospisteiden tunnistamisesta.

Digitaalinen Polku on sisällöltään ajankohtainen, matalan kynnyksen koulutus- ja valmennusohjelma, jonne on helppo lähteä mukaan. Yhdistelemällä alan huippuosaajat, ajankohtaisen sisällön ja matalan kynnyksen aloituksen, Digitaalinen polku tarjoaa laadukkaan ja kustannustehokkaan tavan lähteä liikkeelle ja ottaa muutoksen ensiaskeleet.

Digitaaliselle Polulle on tuotteistettu digitaalisen liiketoiminnan koulutuksia ja työpajoja, joihin on helppo hypätä mukaan. Mukaan tulevat myös verkkokauppakoulutukset kevään 2015 aikana! Mentorit toimivat yrityskohtaisina ohjaajana ja sparraajana Koulutustarjonta laajentuu kevään aikana ja kasvaa sitä mukaan kun tarpeita yrityksiltä tulee.

Tutustu Digitaalisen polun tuotteisiin osoitteessa http://digitaalinenpolku.fi/tuoteperhe/

Sähköisen Liiketoiminta Suomen Kirsi toimii asiantuntijana tässäkin!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy