fbpx

Muistathan nämä rahoitusinstrumentit digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen?

Kesän jälkeen pieni muistutus parista hyvästä rahoitusinstrumentista digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Oli edustamanne yritys sitten  Ay, Ky tai Oy, voitte hakea Ely-keskuksen ja Business Finlandin kehittämisrahoitusta tai -palveluja. Huomioithan, että myös toiminimi ja yhdistys, jonka palkkalistoilla on työntekijä voi hakea Ely-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen kautta asiantuntija-apua. Hakuprosessi on helppo ja saat tarvittaessa apua myös meiltä.

 

 

ELY-KESKUKSEN YRITYSTEN KEHITTÄMIPALVELUT – KONSULTOINTIPALVELUT

Ely-keskuksen Konsultointi-palvelu on jaettu viiteen osa-alueeseen:

Kasvu ja kansainvälistyminen
Tuottavuus ja digitalisointi (Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy / Kirsi Mikkola)
Markkinointi ja asiakkuudet (Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy / Kirsi Mikkola)
Johtaminen ja henkilöstö
Innovaatioiden kaupallistaminen

.

SÄHKÖINEN LIIKETOIMINTA SUOMI OY – KIRSI MIKKOLA  ON ELY-KESKUKSEN SOPIMUSTOIMITTAJA

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy on Ely-keskuksen sopimustoimittaja, joten voit saada digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijaksi meidän osaamista.  Kirsi Mikkola on toiminut jo yli 10 vuotta Elyn digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijana ja auttanut satoja matkailun, kaupan ja palvelualan yrityksiä digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakashallinnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.  Yritysten antamat palautteet ovat olleet erinomaisia.

Ely-keskus-yritysten kehittämispalvelut konsultointi asiantuntijapalvelutMITÄ ELY-KESKUKSEN YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUT MAKSAVAT?

Palvelun kesto ja miten myös hinta määräytyvät yrityksen tarpeen mukaan. Tyypillinen kesto on 2-5 päivää kerralla ja hinta 325 € / päivä + alv. Palvelua voidaan myöntää useaan kertaan ja eri tarpeisiin. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada enintään 15 konsultointipäivää.

Huomioithan, että palvelua ei voida myöntää yrityksen operatiiviseen toimintaan kuten esimerkiksi

  • Markkinointimateriaalien tai www-sivujen suunnitteluun taikka verkkokaupan rakentamiseen
  • Hakemusten laatimiseen

Konsultointipäivän hinta on 325 € + alv/päivä.

Lue lisää miten haet Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluja >>

 

BUSINESS FINLAND – INNOVAATIOSETELI

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Business-Finland-innovaatioseteli

MITÄ? MIKSI? KENELLE? MITEN?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin.

Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Lue lisää Business Finlandin Innovaatioseteli -sivuilta>>

 

Tags: , , , , , , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner