fbpx
  • Etusivu
  • asiakaspalaute
  • Loistavaa vuotta 2020 – arvaa mistä video on kuvattu ja voita maksuton konsultointipäivä!

Loistavaa vuotta 2020 – arvaa mistä video on kuvattu ja voita maksuton konsultointipäivä!

Loistavaa vuotta 2020! Arvaa mistäpäin Suomea video on otettu? Voita konsultointipäivä.Haluamme toivottaa sinulle ja yrityksesi liiketoiminnalle oikein hyvää vuotta 2020 ja menestystä sekä uutta valoa!

Voita konsultointipäivä, se vaatii vain, että kommentoit tämän artikkelin loppuun, mistä päin Suomea arvelet tämän artikkelin videon olevan kuvattu sekä oman nimesi. Video on kuvattu tammikuussa 2018.

Loistavaa alkanutta vuotta!

Vidoearvauksia voi tehdä 19.1.2020 saakka. Riittää kun arvattu kuvauspaikka on 50 km säteellä todellisesta kuvauspaikasta.  Arvonta suoritetaan oikein vastanneiden kesken 20.1.2020. Sen jälkeen ilmaisen konsultointipäivän voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, kotisivuillamme, LinkedInissäFacebookissa ja Instagramissa.

Konsultointipäivä on lunastettava karkauspäivään 29.2.2020 mennessä ja se tulee käyttää 31.8.2020 mennessä. Konsultointipäivää ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle tai saada rahana.

Katso video ja arvaa!

,

Arvonnan suorittaa Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy 20.1.2020.  Lisätietoja: Kirsi Mikkola, info@liiketoiminta.info, puh. 040 555 1019.

Tags: , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy