fbpx

Ilkan salainen vinkki internetmarkkinointiin

Asiakkaamme kysyvät minulta usein oikotietä onneen, kikkaa jonka avulla päästäisiin internetmarkkinoinnissa hyviin lopputuloksiin heti ja mielellään ilman suurempia ponnistuksia.

Yleensä joudun tässä vaiheessa toteamaan tylysti, että internetmarkkinoinnin avulla pääsette hyvään lopputuloksen vain pitkän ja kovan työn kautta. Silloin asiaakkaamme yleensä pahoittavat mielensä. Nyt tarjolla on kuitenkin kikka, jonka avulla saatte helposti nostettua hakukonenäkyvyyttänne, yrityksenne luotettavuutta ja tehtyä oivaa kanta-asiakasmarkkinointia.

Seuraavassa jaan sen kanssanne, oivat verkkosivujemme seuraajat.

  1. Etsi kuvan kaltainen tila omasta yrityksestäsi hakemalla yrityksesi nimeä Google Mapsista. Jos yritystäsi ei sieltä löydy lisää se palveluun. Helpoimmin pääset lisäämään sen joukkoon klikkaamalla ”Lisää se Google Mapsiin” linkkiä.

    Kuva 1. Google Places

  2. Kun pääset kuvalta 1. näyttävään tilaan, klikkaa sivun oikeassa yläreunassa olevaa kerjun näköistä linkki -painiketta ja kopioi oman karttasivusi linkki.
  3. Lähetä tämä linkki vähintää viidelle asiakkaallesi seuraavalla tekstillä. Korvaa kohdat YYY tarpeen mukaan.

Hei YYY

Mukavaa, että olet asiakkaamme. Kävisitkö antamassa meille palautetta Google Places palveluun klikkaamalla seuraavaa linkkiä YYY ja painamalla sen jälkeen punaista painiketta ”Kirjoita arvostelu”

Yhteistyöterveisin,

YYY

Ps. Huomaathan, että arvostelujen antaminen vaatii Google -tunnukset eli esimerkiksi Gmail-osoitteen. Kannattaa lähettää tämä pyyntö mieluummin siis sellaisille henkilöille, joiden tiedätte ymmärtävän netin käytöstä hieman enemmän ja/tai joilla ko. tunnukset jo varmasti ovat käytössä.

Tags: , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy