fbpx

Ely-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut käytössäsi

yritysten-kehittämispalvelut-puitetoimittaja

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia asiantuntijapalveluja, joiden avulla voit kehittää esimerkiksi yrityksesi digitaalista liiketoimintaa, verkkokauppaa, digitaalista jakelua, tuotteita, markkinointi ja myyntiä. Palvelun hinta on 325 € / päivä + alv.

Ely-keskuksen yritysten kehittämispalvelut

Suunnitteletko yrityksellesi kasvua kotimaassa, kansainvälistymistä tai omistajanvaihdosta?  Mietitkö liiketoiminnan digitalisointia tai kaipaatko markkinoinnille uutta suuntaa? Onko yritykselläsi rekrytointisuunnitelmia? Vai haluatko tukea innovaatiollesi? Voit löytää avun näihin ja moniin muihin yrityksesi tarpeisiin ELY-keskuksen tarjoamasta Konsultointi-palvelusta.

Yritysten-kehittämispalvelut

ELY-keskuksen Konsultointi-palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole. Innovaatioiden kaupallistamisen konsultointia voidaan myöntää myös alkuvaiheen yrityksille. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin.

Ely-keskuksen Konsultointi

Ely-keskuksen Konsultointi-palvelu on jaettu viiteen osa-alueeseen:

Kasvu ja kansainvälistyminen
Tuottavuus ja digitalisointi (Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy / Kirsi Mikkola)
Markkinointi ja asiakkuudet (Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy / Kirsi Mikkola)
Johtaminen ja henkilöstö
Innovaatioiden kaupallistaminen

Ely-keskuksen yritysten kehittämispalvelut verkkokaupan asiantuntija Kirsi Mikkola

Kirsi Mikkola toimii Ely-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijana.

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy ja Ely-keskuksen sopimustoimittaja

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy ja Ely-keskuksen sopimustoimittaja, joten voit saada digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijaksi meidän osaamista.  Kirsi Mikkola on toiminut jo yli 10 vuotta Elyn digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijana ja auttanut satoja matkailun, kaupan ja palvelualan yrityksiä digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakashallinnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.  Yritysten antamat palautteet ovat olleet erinomaisia.

Mitä Ely-keskuksen yritysten kehittämispalvelut maksavat?

Palvelun kesto ja miten myös hinta määräytyvät yrityksen tarpeen mukaan. Tyypillinen kesto on 2-5 päivää kerralla ja hinta 325 € / päivä + alv.. Palvelua voidaan myöntää useaan kertaan ja eri tarpeisiin. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada enintään 15 konsultointipäivää.

Huomioithan, että palvelua ei voida myöntää yrityksen operatiiviseen toimintaan kuten esimerkiksi

  • Markkinointimateriaalien tai www-sivujen suunnitteluun taikka verkkokaupan rakentamiseen
  • Hakemusten laatimiseen

Konsultointipäivän hinta on 325 € + alv/päivä.

Miten haet Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluja?

Hakemus tehdään sähköisesti Elyn asiointipalvelussa. Ennen hakemuksen jättämistä voit olla yhteydessä ELY-keskukseen sähköpostilla ja käydä kehittämistarpeen läpi ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa. Tämä on suositeltavaa erityisesti silloin, jos toivot neuvoja sopivan asiantuntijan valintaan. Siirry sivulle  https://www.ely-keskus.fi/fi-FI/web/yritystenkehittamispalvelut/konsultointi.

Kiinnostuitko Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluista?

Kiinnostuitko? Annamme erittäin mielellämme lisätietoja ja ohjaamme yritystäsi eteenpäin hakemaan Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluja. Täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa.

Tags: , , , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner