fbpx
  • Etusivu
  • kävijäseuranta
  • Näin lähetät itsellesi Google Analytics kävijäseuranta raportin suoraan sähköpostiisi

Näin lähetät itsellesi Google Analytics kävijäseuranta raportin suoraan sähköpostiisi

Saitko sinäkin Googlelta mailia?

Monet Google Analyticsiä pidemmän aikaa käyttäneet ja sieltä raportin omaan sähköpostiinsa joka maanantai tilanneet ovat saaneet sähköpostin Googlelta otsikoituna ”Action required: Your Google Analytics reports will stop being mailed soon”

Artikkelin ohjeet toimivat myös silloin kun asennat kävijäseuranta raportit tulemaan sähköpostiisi ensimmäistä kertaa.

Et tule siis jatkossa enää samaan sähköpostiisi enää .pdf raportteja www-sivusi kävijöistä ellet toimi näiden ohjeiden mukaan. Sinulla on nyt kaksi eri mahdollisuutta:

1) Unohda sähköpostiraportit ja ota tavaksesi käydä katsomassa Google Analytics tilastot joka maanantai osoitteessa www.google.fi/analytics. Jos et ole käynyt palvelussa pitkään aikaan, huomaat, että sen käyttöliittymä on uudistunut. Älä hätäänny vaan tutustu ja anna sille mahdollisuus.

2) Jos kuitenkin haluat raportit edelleen sähköpostiisi toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

a) Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.google.fi/analytics Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on yleensä sama kuin muissakin käyttämissäsi Google-palveluissa.

b) Klikkaa sivusi tilin nimeä joka on muotoa ”UA-929942-12 https://www.liiketoiminta.info” ja tämän jälkeen avautuvaa Google Analytics profiilisia ”yleensä www-osoitteesi”

c) Klikkaa välilehteä ”Etusivu” ja sieltä kohtaa ”Sähköposti BETA”

d) Määrittele avautuvasti ikkunasta kenelle ja milloin sähköposti tulee. Lisäksi kannattaa valita .pdf raportti kohdasta liitteet, jotta raportti näyttää paremmalta.

e) Paina lopuksi ”Lähetä” nappia.

f) Homma valmis, paitsi…

g) Nyt saat sähköpostiisi vain etusivullasi näkyvät tiedot eli luultavasti vähemmän kuin ennen.

h) Jos haluat saada lisää tietoa raporttiisi toimi näin: Klikkaa normaali raportointi, etsi sieltä tietoja mitkä sinua kiinnostava (esim. liikenteen lähteet) ja paina lopuksi ”Lisää hallintapaneeliin” nappia.

Jos tämä kaikki alkaa tuntumaan liian vaikealta, tulemme mielellämme pitämään tästä päivän koulutuksen, jonka aikana kerromme tämän lisäksi paljon muuta hyödyllistä Google Analyticsin ja muiden kävijäseurantaohjelmien käytöstä.

Tutustu myös artikkeleihin:

Tags:

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy