fbpx

Visit Finland Akatemia

Yhteistyössä Visit FinlandVisit Finland (VF) Akatemia on valmennusvalikoima ja valmentajaverkosto, jonka valmentajat tuntevat Visit Finlandin suunnitelmat ja toimintatavoitteet.  Valmentajat pyrkivät varmistamaan, että matkailutuotteiden ja kohteiden sisältöä saadaan Visit Finlandin Datahubiin ja myyntiin kansainvälisiin jakelukanaviin. Samalla pyritään varmistamaan, että asiakkaan digitaalinen polku ei katkea.

Visit Finland Akatemian kautta matkailualueet, -kehittäjät ja projektit löytävät valmentajaverkoston ja valmennuspalvelut. Valmennuspalveluille kehitetään Suomi-tarjontaa ja tuotesisältöjä vastaamaan valittuja strategiavalintoja (teemat, maastrategiat, kriteerit) ja kohdemarkkinoiden tarpeita.

Visit Finland Akatemian valmentajat

Visit Finland Akatemiaan valitut valmentajat saavat usean kerran vuodessa perehdytyksen VF-teemoihin ja toimenpiteisiin sekä toimivat lisäkäsinä ja viestinviejinä VF-toimenpiteistä. Valmentajilla on myös rooli toimia toisinperin, olla ohjaamassa matkailualueen tuotteita VF-kanaviin (myynti- ja markkinointi).

Valmennuksen tasot ja lähtötasoanalyysi

Koulutustarpeet kartoitetaan Visit Finlandin toimesta digivalmius ja kansainvälistymiskyselyllä ja toimii lähtötasoanalyysina. Analyysin jälkeen yrityksille ja alueille tarjotaan / valitaan valmennuksia tasoon sopivalta valmennustasolta. Tasot ovat Ready, Steady ja Go.

Ota siis ensin yhteyttä VisitFinland Akatemiaan valmennusten käynnistämiseksi!

Ready -taso on perustaso, joka sisältää kansainvälistymiskoulutusta perustuen Visit Finlandin kansainvälistymisoppaaseen.
Steady – taso keskittyy tuotteiden viimeistelyyn, hinnoitteluun,  myyntikanaviin ja perehdyttää johonkin VF teemaan.
Go – tasolla keskitytään myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen, syvennytään yksityiskohtaisesti jakelukanaviin ja markkinoihin. Go tasolla tehdään myös mahdollista myyntikanavatestausta VF kanssa yhteistyössä.

Valmennuksien tulokset

Valmennuksen tuloksena syntyy tuotteita Visit Finlandin Datahubiin ja edelleen digitaalisiin tuotemanuaaleihin ja muihin VF kanaviin. Valmennuksen tuloksena yritykset verkostoituvat ja oppivat toimimaan yhdessä Visit Finlandin kanssa ja osallistumaan VF toimenpiteisiin, mikä lisää osallistuvien yritysten määrää ja tiivistää yhteistyötä kentälle. Yritykset oppivat myös suuntaamaan omatoimisesti markkinoille.

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy Visit Finland Akatemia valmennuksetYhteistyössä Visit Finland

Valmennamme Visit Finland Akatemia valmentajaverkostossa seuraavilla valmennustuotteilla:

MATKAILUN TUOTTEIDEN HALLINTA- JA VARAUSOHJELMISTOT, (KAIKKI TASOT), 1 PV
Millaisia tuotehallinta ja varausjärjestelmiä matkailuyrityksille on tarjolla, mitä ne maksavat ja miten ne saa toimivaksi oman yrityksen tarpeisiin sekä integroitua myynnin jakelukanaviin.

KANSAINVÄLISET MYYNTIKANAVAT B2C, (STEADY) 1 PV
Mitä kansainvälisiä jakelukanavia on tarjolla majoitus- ja ohjelmapalveluyrityksille ? Mitä jakelukanavissa mukana oleminen maksaa ja vaatii? Haitat ja hyödyt? Miten liittyä ja kannattaako liittyä mukaan?

OMAN SUORAMYYNTIKANAVAN -VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN, (STEADY) 1 PV
Valmennus antaa osallistujille riittävät tiedot oman kannattavan verkkokaupan perustamiseen ja toteuttamiseen Miten verkkokauppa liitetään omille kotisivuille, jotta asiakkaan ostokokemus ja ostettavuus olisi mahdollisimman helppoa. Valmennus soveltuu niin majoitus-, kuin ohjelmapalveluyrityksille ja siinä käsitellä POS/PMS-, ERP- ja markkinoilla olevia tuotehallintaohjelmistoja.

MARKKINOINTIAUTOMAATIO JA ASIAKKUUKSIEN HALLINTA, (STEADY, GO), 1 PV
Valmennuksessa käydään läpi markkinointiautomaation perusteita liitettynä asiakkuuksien hallintaan. Valmennuksessa tutustutaan kahteen markkinointiautomaatio-ohjelmistoon ja käydään esimerkkien avulla läpi. markkinoinnin automaation tarpeiden määrittelyä sekä tavoitteita. Valmennuksessa osallistujalle syntyy kattava kuva CRM-käytöstä eli asiakkuuksien hallinnasta yhdistettynä markkinointiautomaatioon huomioiden GDPR-asetukset.

TRIPADVISOR-KOULUTUS, (STEADY), 1 PV
Mikä on TripAdvisorin hyöty yritykselle? Mitkä ovat ilmaiset ja maksulliset mahdollisuudet. Millainen on hyvä esittely/profiili? Kuinka asiakkailta saadaan kerättyä arvioita ja suosituksia? Miten arvioita voi hyödyntää omassa markkinoinnissa ja verkkosivustolla?

MAINEENHALLINTA VERKOSSA, (STEADY JA GO), 0,5 PV
Valmennuksessa tehdään yritykselle tai/ja alueelle tai tuotteelle Maineen mittaus verkossa. Se kertoo mitä mieltä asiakkaat ovat yrityksen tuotteista, palveluista ja kuinka aktiivisesti asiakkaat suosittelevat yrityksen palveluja ja osallistuvat yrityksen Verkkojalanjäljen eli digitaalisen löydettävyyden rakentamiseen. Valmennus sopii erinomaisesti yhteen Verkkojalanjäljen kasvattaminen -valmennuksen (3,5 h) kanssa.

VERKKOJALANJÄLJEN KASVATTAMINEN, (STEADY JA GO) 0,5 PV
Valmennus on yrityksen ja tuotteiden digitaalisen löydettävyyden kuntoon laittopäivä. Valmennuksessa käydään läpi TOP 10 käytännön asiaa digitaalisen löydettävyyden nostamiseksi kansainvälisillä markkinoilla.

MOBIILI- JA PAIKANNUKSEEN PERUSTUVA MARKKINOINTI KÄYTÄNNÖSSÄ, (GO) 1 PV
Millaisia erilaisia vaihtoehtoja yrityksillä on hyödyntää mobiiliteknologioita markkinoinnissaan, sms, mms, qr-koodit, paikannukseen perustuva markkinointi.

LINKEDIN B2B-MYYNNISSÄ, (GO) 1 PV
LinkedIn-profiili, verkostoituminen, yrityssivu, markkinointikampanjat ja kohdentaminen kohdeyrityksiin kohdemarkkinoilla

TWITTER B2B-MYYNNISSÄ, (GO) 1 PV
Aiheina: Twitterin peruskäyttö. Kuinka saat seuraajia ja ketä kannattaa seurata? Hashtagit, retweetit, mitä ihmettä ne ovat? Erilaisia tapoja käyttää Twitteriä ja hyötyä siitä. Maksettu mainonta Twitterissä. Hyödyllisiä vinkkejä ja case-esimerkkejä.

Tutustu myös Kun “ihan kiva” ei riitä – tarinalähtöisen palvelumuotoilun ja tuotteistamisen valmennuspakettiin ja Luontomatkailukohteille kansainvälistä vetovoimaa ja ostettavuutta -valmennuspaketteihin.

Ja kyllä, me myös räätälöimme tarvittaessa tuotteemme!

Räätälöidyt valmennukset

  • Räätälöidyt valmennukset kokonaisvaltaisesti digitalisaation mahdollisuuksista, muutoksista ja sähköisen liiketoiminnan backoffice, middleoffice ja frontoffice toimintojen automatisoinnista

LISÄTIETOJA

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
Kirsi Mikkola, puh. 040 555 1019, kirsi.mikkola(at)liiketoiminta.info

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner