fbpx

Visit Finland Akatemia

VisitFinlandAkatemiaVisit Finland on perustanut parnerivalmentajaverkoston ja nimittänyt sen Visit Finland Akatemiaksi.

Valmentajaverkoston valmentajat antavat valmennusta matkailuyrityksille, tuotekehityksen ja kansainvälistymisen valmennuskokonaisuuksina. Valmentajat tuottavat matkailuelinkeinon käyttöön Visit Finland Akatemia-konseptin alaisia valmennuksia ja valmennuskokonaisuuksia.

Kenelle Visit Finland Akatemian valmennukset ovat tarpeen?

Visit Finland Akatemian valmennukset on suunnatty yrityksille, jotka hakevat kasvua kansainvälisiltä markkinoilta. Yrityksille, jotka tarvitsevat tukea, ohjausta ja apua tuotekehitykseen, digitaaliseen  myyntiin,markkinointiin sekä jakeluteiden valintaan.

Miten Visit Finland Akatemian valmennuksia tilataan?

Tilaajana toimivat Visit Finlandin yhteistyökumppanit, kuten alueorganisaatiot, alueelliset hankkeet tai muut alueelliset kehittäjät. Tilaaja tekee lähtötasoanalyysin yhdessä Visit Finlandin kanssa. Analyysin perusteella selvitetään kohdeyritysten kansainvälistymisen ja tuotteistuksen sekä myynnin ja markkinoinnin osaamisen tasoa ja valmennusten tarvetta, joiden pohjalta valitaan sopivan tasoisia koulutuksia.

Lähtötasoanalyysin tekemiseksi kannattaa olla ensin yhteydessä oman alueen matkailuorganiosaatioon, kunnan/kaupungin kehittämisyhtiöön tai matkailuprojekteja koordinoivaan organisaatioon. Visit Finland Akatemissa yhteyshenkilönä on Terhi Hook ja Pipsa Liljedahl. Terhin sähköpostiosoite on terhi.hook(at)businessfinland.fi ja Pipsan pipsa.liljedahl(at)businessfinland.fi.

Visit Finland Akatemia käsittää kolme valmennuksen tasoa; Ready Steady ja Go

Kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennukset on jaoteltuna kolmeen tasoon; Ready, Steady ja Go.

Ready-tasolla on tarjolla perustason kansainvälistymiskoulutusta, joka perustuu matkailuyrityksen kansainvälistymisoppaaseen.

Steady -tasolla keskitytään tuotteiden viimeistelyyn ja hinnoitteluun sekä myyntikanavien kehittämistoimiin. Valmennukset integroituvat vahvasti Visit Finlandin teemoihin (Culture FinlandOutdoors FinlandFinrelaxStopOver)

Go – tasolla keskitytään tehostamaan myyntiä ja markkinointia sekä ohjataan tuotteita Visit Finlandin kanaviin. Valmennukset Go -tasolla on suunnattu yrityksille, jotka toimivat jo aktiivisesti kansainvälisillä markkinoilla.

Kaikilla tasoilla valmentajina toimivat Visit Finland partnerivalmentajaverkoston asiantuntijat. Valmennukset sisältävät valmentajan tarjoaman aihealueen lisäksi tietoa Visit Finlandin toimenpiteistä ja teemoista.

Tutustu tasoihin ja valmennuksiin sekä lataa matkailuyrityksen kansainvälistymisopas, joka sisältää matkailumarkkinoinnin perusteiden ohella tietoa käytännönläheistä  sekä konkreettisia vinkkejä kansainvälisesti toimivalle yritykselle.

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy on Visit Finland Akatemia valmentaja

Kirsi toimii digitaalisen liiketoiminnan valmentajana kaikilla Visit Finland Akatemian tasoilla: Ready, Steady ja Go.
Tutustu Visit Finland Akatamian valmennuksiin ja kysy tarvittaessa lisää!

LISÄTIETOJA

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
Kirsi Mikkola, puh. 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info

Tags: , , , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy