fbpx

Sisällöntuotantopalvelut sisältömarkkinointiin

Sisältötuotannon palvelutTuntuuko siltä, että aika tai osaaminen ei riitä toimivaan ja tavoitteelliseen sisällöntuotantoon ja -markkinointiin? Tarvitsetko apua kotimaan ja kansainvälisten jakelukanavien sisältösuunnittelussa ja sisällöntuotannossa? Me autamme.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto on taitolaji ja on monessa yrityksessä arkirutiinia ja tätä päivää. Riittävän ripeän sisältötuotannon pitäisi kuulua jokaisen  yrityksen perustoimintaan. Sisältötuotantoon kuluu paljon aikaa ja se tuottaa monesti paljon tuskaa.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on internetin ja sosiaalisen median myötä syntynyt markkinointitekniikka, jossa tuotteen tai palvelun kohderyhmälle tuotetaan sen arvostamaa, sille hyödyllistä sekä jatkuvaa ja johdonmukaista markkinointiviestintää ja muuta mediasisältöä sen parhaiten tavoittavissa kanavissa.

Kartoitus ja kanavat kuntoon!

Teemme mielellämme ensin pienen analyysin yrityksenne nykyisestä verkkonäkyvyydestä ja maineesta sosiaalisessa mediassa sekä tutkimme hiukan tapaanne toimia verkossa. Kutsumme tätä vaihetta verkkojalanjäljen mittaukseksi. Sen pohjalta ehdotamme ja annamme parannusehdotuksia sisältömarkkinointiin ja -tuotantoon.

Mikäli päädytte hankkimaan sisältötuotantopalvelua meiltä, teemme yhdessä kevyen käytännön työsuunnitelman ja käynnistämme sisältömarkkinoinnin ja -tuotannon valitsemissanne kanavissa, kuten kotisivut, facebook, twitter, instagram, pinterest, sähköpostisuorat ja monessa muussa tarvittavassa kanavassa.

Hinta

Sisällöntuotanto – ja markkinointi hinta on 65 € + alv / tunti tai 480 € / päivä + alv. Minimilaskutus 30 minuuttia.

LISÄTIETOJA – Kiinnostuitko?

Annamme erittäin mielellämme lisätietoja. Täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa.

 

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy