Matkailualueen jakelukanavien hallinta

Yksittäisten toimenpiteiden sijaan voidaan lisätä koko matkailualueen näkyvyyttä yhdellä kertaa.

Matkailualueen verkkonäkyvyyden kasvattaminen

Missä kanavassa teidän kannattaa näkyä?

Samalla kertaa voidaan lisätä alueen yritysten tiedot samantasoisina esimerkiksi Wikitraveliin, Google Mapsiin, Wikitudeen, Tripwolfiin ja niin edelleen. Kanavat sovitaan aina erikseen. Voimme tuottaa alueen kuvista myös kuvagallerian verkkoon sekä videoita ja lisätä ne puolestanne YouTubeen. Teidän tarvitsee vain toimittaa lista yrityksistä, jotka halutaan lisätä kanaviin sekä lisäksi kuvia alueesta, jos haluatte meidän tuottavan myös kuvagallerioita ja videoita.

Hinta: 85 euroa / tunti. Kerromme työhön kuluvan tuntimäärän etukäteen, joten tiedätte työn kokonaishinnan ennen töiden aloittamista.

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä