fbpx

Sähköisen markkinoinnin koulutusta julkiselle sektorille

Mitä hyötyä sosiaalisesta mediasta on julkiselle sektorille? Mitkä palvelut sopivat julkiselle sektorille? Miten sosiaalisen median suunnitelma luodaan? Miten julkisen sektorin palvelut saadaan löytymään paremmin verkosta? Miten verkkoon kirjoittaminen eroaa muusta kirjoittamisesta? Näihin kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaus julkisen sektorin uusista tuotteistamme!

Julkisella sektorilla toimintaa säätelevät erilaiset säännöt ja lait ja tästä syystä kaikkia internetin palveluja ei voida ottaa samalla tavalla käyttöön, mitä yrityksissä on totuttu näkemään. Olemme luoneet kokonaisuuden erilaisista julkisen sektorin internetmarkkinoinnin koulutuksista, jotka voidaan toteuttaa myös etänä juuri silloin kuin työntekijöille sopii. Koulutuksia on aina tunnin tietoiskuista useamman päivän mittaisiin kokonaisuuksiin.

Tutustukaa alla olevasta esitteestä tai tästä linkistä julkisen sektorin tuotteisiimme. Klikkaamalla Expand saatte esitteen koko näytön kokoiseksi.

Kerromme mielellämme lisää tietoja julkisen sektorin tuotteistamme!

 

Ota yhteyttä Kirsi Mikkola
kirsi.mikkola@liiketoiminta.info, 040 555 1019

Tags: , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy