Sähköisen liiketoiminnan ohjeita ja oppaita

Sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen on vaikea löytää helposti tajuttavia suomenkielisiä ohjeita ja oppaita. Tämä sivuston tarkoitus on korjata tuo tilanne.

Ohjeita sähköiseen liiketoimintaan
Aiheuttaako sähköinen liiketoiminta harmaita hiuksia?

Tässä blogissa Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n asiantuntijat kirjoittavat artikkeleita, joista selviää miten joku haaste ratkaistaan. Vaikka kirjoitukset ovat suunnattuja eritoten PK-yrityksille sekä tietysti erilaisissa kehitysyhtiöissä toimijoille, uskomme, että myös internetmarkkinoinnin ja verkkokaupan konkarit niistä jotain itselleen löytävät.

Artikkelit tulevat sähköisen liiketoiminnan lisäksi käsittelemään muita yrityksen kehityksen kannalta tärkeitä aiheita, kuten tuotteistamista tai laadun varmistusta.

Otamme mielellään vastaamme toiveita lukijoiltamme, joissa kerrotaan mistä haluaisitte kuulla. Vihjeet voi lähettää meille blogin kommenttitoiminnon kautta tai suoraan. Yhteystietomme löydät Sähköinen Liiketoiminta yhteystiedot sivulta.

Muista siis tilata tämän blogin RSS-syöte, jotta voit seurata alan tärkeintä tietolähdettä. Voit myös tilata kirjoitukset suoraan sähköpostiisi.

Jos et vielä tiedä mikä on RSS-syöte, hyppää suoraan artikkeliin “Miten tilaan RSS-syötteen

Kirjoitamme näitä artikkeleita, jotta sinä saisit enemmän irti verkosta.

Tags: ,

Trackback from your site.

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Rekisteriseloste

Suomen vahvimmat Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy - Kirsi Mikkola