fbpx

Kuinka lisäät yrityksesi Nokian kartalla ilmaiseksi

Nokian karttapalvelut löytyvät nykyään osoitteesta here.com

Haluatko Nokian kartalle?

Haluatko Nokian kartalle?

Moni haluaisi yriksensä tietojen näkyvän Nokian käyttämissä kartoissa. Tämän ovat huomanneet myös erilaiset helpon rahan haistavat yritykset. Noudattamalla näitä ohjeita lisäät yrityksesi Nokian kartalle ilmaiseksi noin 15 minuutissa.

1. Mene sivulle http://primeplace.nokia.com/

2. Lisää yrityksesi nimi kohtaan ”Minun yritykseni” ja osoite kohtaan ”sijaisee” ja paina nappia ”Lisää nyt ilmaiseksi”

Lisää tietosi Nokian kartalle tästä

Huomaathan sanan ilmaiseksi?

3. Täydennä yrityksesi perustiedot ja paina ”Lisää kartalle” Jos yrityksesi jo löytyy Nokian kartasta, ota se haltuusi painamalla nappia ”Olen tämän paikan omistaja”

4. Kirjaudu sisään palveluun joko käyttämällä jo olemassaolevia Nokia-tunnuksiasi, kirjautumalla sisään Facebook-tunnuksilla tai rekisteröitymällä sähköpostiosoitteellasi.

5. Vahvista tietosi tilaamalla postikortti. Se saapuu sinulle (heti) 2-6 viikon sisällä ja sisältää vahvistuskoodin ja ohjeet. Muista tehdä tämä vahvistus loppuun, kun kortti tulee!

6. Täyty aukeava Lisätietoja sivu niin täydellisesti kuin pystyt. Mitä täydellisimmin sen täytät, sitä enemmän yrityksesi saa tästä hyötyä.

7. Kun olet täyttänyt tiedot mahdollisimman täydellisesti paina ”Tallenna” nappia.

8. Valmis!
Tiesithän, että pystyt lisäämään yrityksesi tiedot ilmaiseksi myös Googlen kartalle. Jos haluat tietää miten, seuraa tätä sivua jatkossakin vaikkapa tilaamalla sen artikkelit sähköpostiisi!

Tags: , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner