fbpx
  • Etusivu
  • facebook
  • Näin toivotetaan Hyvää Joulua Googlen karttaa hyödyntäen

Näin toivotetaan Hyvää Joulua Googlen karttaa hyödyntäen

Kuvakaappaus joulusovelluksesta

Facebookista löytyy mielenkiintoinen ja ajankohtainen sovellus, jolla voi toivottaa 18 vuotta täyttäneelle ystävälle hyvää joulua hieman erikoisemalla tavalla.

Kyseessä on siis alkoholivalmistajan mainossovellus, jonka avulla pystyt lähettämään Facebook-kaverillesi joulutervehdyksen. Sovellukselle kerrotaan kaverin nimi ja osoite sekä lisätään vielä henkilökohtainen tervehdys. Sovellus etsii tämän jälkeen Googlen kartalta ystäväsi osoitteen ja liittää videotervehdyksen taustalle kuvaa Google Street Viewstä ystäväsi osoitteesta. Mahtavaa personointia! Ystäväsi nimi ja osoite vilahtelevat välillä videossa ja lopulta kaunis artisti päätyy laulaamaan ystäväsi pihalle. Voitte testata sovellusta Facebookissa. Huomaathan kuitenkin testatessasi, että kyseessä on alkoholimainonta, eikä viestejä saa lähettää alle 18-vuotialle.

Milloin näemme vastaavan sovelluksen Suomesta? Kenties vaikka joulupukki lähtee vierailemaan ystäviemme luokse. Kuka ottaisi tästä kopin?

Tags: , , , , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy