fbpx

Näin lisäät matkailuyrityksen tai alueen tiedot TripAdvisor palveluun

TripAdvisor on maailman suosituin matkailun verkkopalvelu. Jokaisen matkailuyrityksen ja alueen kannattaa lisätä sinne tietonsa. Tietojen lisääminen palveluun on ilmaista.

Aivan jokaista yritystä ei sinne tosin hyväksytä, joten kannattaa lukea tarkasti palvelun ehdot. Lisäksi kannattaa tarpeen mukaan koittaa muokasta omaa yritystään kuulostamaan sellaiselta, että mukanaolon kriteerit täyttyvät. Esimerkiksi matkatoimistoja ei mukaan huolita.

Palveluun kirjautuminen on ilmaista ja vaatii noin puoli tuntia aikaasi. Se kannattaa tehdä heti ensimmäisellä kerralla hyvin, vaikkakin tietoja pääsee myös myöhemmin muuttamaan.

Näin ilmoittaudut TripAdvisor-palveluun

1) Aloita palveluun kirjautuminen tutustumalla siihen. Tutustu sen eri ominaisuuksiin, katso minkälaisia yrityksiä mukana jo on sekä millaisia palautteita ne ovat saaneet jne.

2) Mene TripAdvisorin Manage Your Listings sivulle

tripadvisor

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen isommaksi

3) Valitse minkä tyyppinen yritys olet. Kannattaa lisätä yrityksesi siihen luokkaan johon kuulut  kaikkein eniten.

4) Kirjoita yrityksesi nimi ja paina ”Search nappia. Jos yrityksesi jo palvelusta jo löytyy kannattaa ottaa se haltuun. Tällöin pääsee mm. vastaamaan yrityksellesi esitettyihin palautteisiin. Jos yritystäsi ei palvelusta vielä löydy, jatka kohdasta ”Tell us more about it”

5) Täytä tarvittavat tiedot mahdollisimman huolellisesti englanniksi. Kannattaa lisätä myös houkutteleva kuva.

6) Paina ”Submit” nappulaa. Olet valmis.

Tämän jälkeen saat jonkin ajan kuluttua TripAdvisorilta sähköpostin, jossa kerrotaan ilmoittautumisesi kohtalosta.  Jos saat TripAdvisorilta sähköpostin, että yritystäsi ei ole hyväksytty mukaan, ja olet asiasta eri mieltä, kannattaa sähköpostiin vastata mahdollisuuksien mukaan väärät käsitykset oikaisten. Jos tämäkään ei auta, kannattaa palveluun yrittää kirjautua vuoden päästä uudelleen.

Kirjoitamme myöhemmin myös siitä, miten TripAdvisoria voi hyödyntää markkinoinnissa lisää. Kannattaa täten jatkaa tämän blogin seuraamista ja tilata se joko RSS-syötteenä tai sähköpostina.

Tags: , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner