fbpx

Näin käännät sähköpostit helposti

Sähköpostiisi kilahtaa maili, missä on sinulle vierasta kieltä – vaikkapa venäjää

On olemassa mahdollisuus, että se on asiakkaalta, joka haluaisi ostaa palvelujasi. Onneksi on olemassa työkalu, jolla saat helposti selville mitä sähköpostissa lukee.

Toimi näin kääntääksesi tekstin:

1) Kopioi koko vieraskielinen viesti leikepöydälle

2) Mene sivulle translate.google.fi

3) Liitä kopioimasi viesti vasemmanpuoleiseen kenttään

4) Vaihda ylhäältä kielestä: venäjä ja kielelle: suomi Ei haittaa vaikka et tunnistaisikaan kieltä, työkalu osaa arvata lähdekielen melko pätevästi.

Google Translaten käyttö

5) Paina nappia ”Käännä” ja lue suomennos oikeasta kentästä

Kuten huomaat, ei käännös yleensä ole täydellinen, mutta voit työkalun avulla selvittää onko sähköpostin lähettäjä sellainen johon kannattaa jotenkin reagoida. Älä kuitenkaan innostu vastaamaan kokonaan palvelun avulla viestin lähettäjälle hänen omalla kielellään, sillä virheiden mahdollisuus on suuri. Kannattaakin vastata viestin lähettäjälle esimerkiksi englanniksi. Jos saat usein vieraskielisiä sähköposteja kannattaa miettiä joko ko. kielen taitajan palkkaamista tai sopimusta käännöspalvelusta jonkun kanssa.

Palvelua voi käyttää myös koko www-sivun kääntämiseen. Tällöin kopioit oikeanpuoleiseen kenttään tekstin asemesta www-osoitteen ja klikkaa tämän jälkeen oikeanpuoleisen kentän linkistä.

Tags: , , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy