Näin käännät sähköpostit helposti

Sähköpostiisi kilahtaa maili, missä on sinulle vierasta kieltä – vaikkapa venäjää

On olemassa mahdollisuus, että se on asiakkaalta, joka haluaisi ostaa palvelujasi. Onneksi on olemassa työkalu, jolla saat helposti selville mitä sähköpostissa lukee.

Toimi näin kääntääksesi tekstin:

1) Kopioi koko vieraskielinen viesti leikepöydälle

2) Mene sivulle translate.google.fi

3) Liitä kopioimasi viesti vasemmanpuoleiseen kenttään

4) Vaihda ylhäältä kielestä: venäjä ja kielelle: suomi Ei haittaa vaikka et tunnistaisikaan kieltä, työkalu osaa arvata lähdekielen melko pätevästi.

Google Translaten käyttö

5) Paina nappia “Käännä” ja lue suomennos oikeasta kentästä

Kuten huomaat, ei käännös yleensä ole täydellinen, mutta voit työkalun avulla selvittää onko sähköpostin lähettäjä sellainen johon kannattaa jotenkin reagoida. Älä kuitenkaan innostu vastaamaan kokonaan palvelun avulla viestin lähettäjälle hänen omalla kielellään, sillä virheiden mahdollisuus on suuri. Kannattaakin vastata viestin lähettäjälle esimerkiksi englanniksi. Jos saat usein vieraskielisiä sähköposteja kannattaa miettiä joko ko. kielen taitajan palkkaamista tai sopimusta käännöspalvelusta jonkun kanssa.

Palvelua voi käyttää myös koko www-sivun kääntämiseen. Tällöin kopioit oikeanpuoleiseen kenttään tekstin asemesta www-osoitteen ja klikkaa tämän jälkeen oikeanpuoleisen kentän linkistä.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Kommentit (2)

 • Avatar

  Seppo Niklander

  |

  Minulla ei ole kotisivuja

 • Avatar

  anja saarinen

  |

  hei minä anja saarinen minulla on ongelma tilauksissa ,ei ole tilaushistoriassa mitään vaikka pitäisi olla paljon tilattu ja maksettu,nyt on kyllä tapahtunut että sähköpostini on muuttunyt eli uusi on tämä mistä nyt kirjoitan,mutta vanha on erkki.anja@gmail.com,nyt pyytäisin että selvittäisitte tämän sotkun ja saisin tilanteeni ajan tasalle terv anja saarinen

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Rekisteriseloste

Suomen vahvimmat Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy - Kirsi Mikkola