fbpx
  • Etusivu
  • b2c
  • Mitä kuuluu verkkokaupan kasvuohjelmalle?

Mitä kuuluu verkkokaupan kasvuohjelmalle?

Muistatko kun kirjoitin taannoin viime vuoden puolella artikkelin käynnistyvästä verkkokaupan kasvuohjelmasta?

Tein pienen tsekkauksen. Ohjelma on nyt täydessä käynnissä, ristitty eComm Growth -kasvuohjelmaksi ja sisällöt näyttävät lupaavilta. eCom Growth -kasvuohjelma on kolmivuotinen hanke, joka auttaa suomalaisia verkossa kauppaa käyviä yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Ohjelmaa vetää pieni, mutta varmasti asiantunteva tiimi FinProssa. Ohjelmaan mukaan pääsy on ollut kysyttyä ja tällä hetkellä kasvuohjelman paikat ovatkin täynnä.

Verkkokaupan kasvuohjelma  on tarkoitettu kaikille verkossa kauppaa käyville yrityksille, joilla on halu ja kyky kansainvälistyä. Nämä yritykset voivat olla verkkokauppoja, tuotteita valmistavia yrityksiä tai yrityksiä, jotka almistavat innovatiivista teknologiaa tai tuottavat palveluita verkko- ja/tai vähittäiskaupoille. Ohjelman paikat ovat siis täynnä, mutta eComGrowth tiimi pyrkii kuitenkin kasvattamaan ohjelmaa ja avaamaan lisää paikkoja yrityksille. Mikäli haluat yrityksesi mukaan kasvuohjelmaan, niin hae ohjelmaan etukäteen mahdollisimman pian täyttämällä eComGrowth hakulomakkeen.

Ohjelman sisältö

Ohjelman sisältö jaetaan neljään osa-alueeseen: kansainvälisen verkkokauppaosaamisen kasvattaminen, markkinamahdollisuudet ja markkinoille meno, toimenpiteet ja kohtaamiset kohdemarkkinoilla ja verkkokaupan ekosysteemin kehittäminen.

Ohjelmassa järjestetään teemavalmennuksia yritysten tarpeiden mukaan, tapahtumia ja kiertueita sekä verkostoidutaan ympäri Suomen. Mukavana instrumenttina käytetään kuuden viikon välein kokoontuvia verkkokauppiasklubeja, jotka ovat 6-10 kasvuohjelmaan osallistuvan yrityksen ryhmiä, jossa jäsenet jakavat tietoja ja kokemuksia keskenään.

Kasvuohjelman tiimi vierailee klubien tapaamisissa  ja tuovat oman osaamisensa kokoontumisiin sekä keräävät tietoja keskusteluista esiin nousseista valmennustarpeista, kansainvälistymiseen liittyvistä kysymyksistä ja tutkimustarpeista.

eComGrowth materiaalit hyötykäyttöön!

eComGrowth julkaisee tallenteita ja materiaaleja kasvuohjelman eri tapahtumista webcasting-tallenteina sekä tilaisuuksien esitysmateriaaleja. Lisäksi ohjelman sivuilta löytyy markkinaselvityksiä globaalista verkkokaupan tilasta ja tulevaisuudesta.

Tutustu ja lue lisää http://ecomgrowth.fi

#eComGrowth #verkkokauppa

Tags: , , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner