fbpx

Luontomatkailun digitaalinen jakelu ja ostettavuus

Luontomatkailun digitaalinen jakelu ja ostettavuus -valmennuspakettiTuotteistimme jälleen uusia valmennuspolkuja yhdessä yhdessä NiceGroup asiantuntijayhteisön kanssa. Yksi uusista valmennuspoluistamme on Luontomatkailun digitaalinen  jakelu ja ostettavuus -valmennuspolku. Se on suunniteltu ja toteutetaan yhdessä Ellare Oy:n luontomatkailuasiantuntijoiden kanssa.

Luontomatkailun digitaalinen jakelu ja ostettavuus -valmennuspaketti on luontomatkailukohteille ja –yrityksille suunnattu 5 päivän valmennuspolku, jonka tuloksena:

  • Osaat parantaa luontomatkailu‐ tuotteesi digitaalista löydettävyyttä ja ostettavuutta
  • Osaat yhdistää omille kotisivuillesi muista kanavista uutta luontomatkailusisältö
  • Osaat tehdä inspiroivaa monikanavaista sisältöä asiakkaan polun eri vaiheisiin
  • Ymmärrät teemallisen sisällön vaikutuksen omaasi ja matkailukohteesi kiinnostavuuteenä

Päivistä voi myös räätälöidä haluamansa pienemmän kokonaisuuden. Lataa Luontomatkailun digitaalinen jakelu ja ostettavuus esite >>

Koko tuotteistettu valmennuspaketti, alk. 8750 € (alv. 0%).

Luontomatkailun digitaalinen jakelu ja ostettavauus – valmennuspolku

Luontomatkailun digitaalinen jakelu ja ostettavuus -valmennuspolku

#luontomatkailu #ostettavuus #digitaalisuus #tuotteistaminen #tarinallistaminen #vastuullisuus #palvelumuotoilu #tuotekortti #nicegroup #liiketoiminta

Mikä on Outdooractive?

OA_logo_outdooractiveOutdooractive on saksalaislähtöinen, kansainvälinen Outdoors-jakelukanava ja teknologiayhtiö, jonka sovellukset ovat voittaneet lukuisia merkittäviä kansainvälisiä palkintoja.  Valtaosa Suomen matkailukohteista käyttää Outdooractiven tuotteita ja sovelluksia verkkosivuillaan.
Outdooractive tarjoaa mm. matkailukarttapalveluita, mobiilisovelluksia ja markkinointipalveluita.  Suomen näkyvyys eri markkina-alueilla on Outdooractiven ansiosta merkittävä, koska Suomen merkittävimmät matkailukohteet, reitit, polut ja palvelut löytyvät Outdooractivesta monella eri kielellä.

Lue lisää outdooractive luontomatkailupalvelusta>>

Mikä on NiceGroup?

NiceGroup on neljän matkailualan asiantuntijoiden tehokas yhteisö. Olemme valmentaneet satoja  yrityksiä ja matkailukohteita tehostamaan liiketoimintaansa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Olemme visionäärisiä edelläkävijöitä, toimialamme ammattilaisia ja Visit Finland Akatemian valmentajia.

Lue lisää NiceGroup asiantuntija yhteisöstä>>

 

Tags: , , , , ,

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Nice Group Consulting Oy Partner