fbpx

LinkedIn koulutus

LinkedIn koulutus, 1/2 päivää

Oletko saanut kutsuja liittymään LinkedIn palveluun? Tai joskus sinne liittynyt, mutta et tiedä mitä palvelu voisi sinulle tarjota? Tule LinkedIn koulutukseen niin saat selville:LinkedIn-koulutus

  • Mikä on LinkedIn palvelu?
  • Ketkä palvelua käyttävät?
  • Miten palvelu toimii käytännössä ja mitä hyötyä siitä voisi työssäsi olla?
  • Millä työelämän aloilla LinkedIniä käytetään aktiivisesti?
  • Mitä LinkedIn profiilin tulee kirjoittaa?
  • Perustetaan LinkedIn profiili tai tuunataan olemassa olevaa
  • Muodostetaan verkosto LinkedIn palvelussa
  • Osallistujien kysymyksiä

Työskentelymenetelmät

LinkedIn harjoituksia omalla koneella ja/tai älypuhelimella. Osallistujat saavat yksityiskohtaisen kuvallisen käyttöohjeen LinkedIn profiilin perustamiseen, verkoston luomiseen sekä ylläpitoontabletteihin sekä Windows Phone 8:aan ja sitä uudempiin versioihin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille LinkedIn käytöstä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat oppia, miten palvelu toimii käytännössä ja mistä sen suosiossa on kyse. Osallistua voi sekä organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Koulutus sopii parhaiten LinkedIniä vähän tai ei ollenkaan käyttäneille henkilöille.

Koulutuspaikkana on kokoustila, jossa Wifi –yhteys. Osallistujalla tulee olla mukana oma tietokone, älypuhelin tai tablet.

Hinta yritykselle on 600 € + alv. / yritys. Koulutukseen voi osallistua samasta yrityksestä useampi henkilö.

Hinta ryhmille on 1400 € + alv. /  ryhmä. Koulutukseen otetaan 10 yritystä, jolloin yhden yrityksen osallistumismaksuksi tulee 140 € + alv.

Ajankohta  on sovittavissa tilaajan / osallistuvien yritysten kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sopiva ajankohta koulutukselle!

Kouluttajana toimii Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä, https://www.liiketoiminta.info/konsultit/tj-Kirsi-Mikkola . Kirsi on toiminut vuodesta 1996 verkkoliiketoiminnan kouluttajana ja hänen mottonaan on nostaa verkkokauppa yhdeksi menestys- ja kilpailutekijäksi Suomalaisissa pk-yrityksissä.

Hox! Hyödynnä Työnantajan koulutusvähennystä!

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy