fbpx

Verkkokaupan perusteet II koulutus

Verkkokaupan perusteet II, 1 päivä

Myynti verkossa

Sukelletaan verkkokauppaan!

Koulutuksessa perehdytään pk-yrityksen verkkokaupan tuotetarjonnan esittelyyn, hinnoitteluun, tilaus/toimitusprosesseihin, sähköisiin jakeluteihin, logistisiin kysymyksiin; maksuliikenne ja tavaravirrat sekä lainsäädäntöön.

Koulutuksessa tutustutaan myös erilaisiin yritysten välisiin ja kuluttajakauppaa harjoittaviin verkkokauppoihin.

Esimerkki ohjelma klo 9 – 15.30

klo 9 – 9.30 orientoituminen ja materiaalit

klo 9.30 – 10.30 etukäteen lähetettyjen kysymysten purkaminen ja vastausjärjestys, mikäli kysymyksiä ei ole siirrytään suoraan aamupäivätauon jälkeiseen ohjelmaan

klo 10.30 – 10.45 tauko 

klo 10.45 – 11.30 tee ainakin nämä asiat kun perustat verkkokaupan

Verkkokauppasuunnitelman laadinta, e-kauppiaaksi vaiko ei? Mitkä ovat yritykseni liiketoiminnalliset perusteet verkkokaupan perustamisessa. Osallistujat saavat käyttöönsä verkkokauppasuunnitelmapohjan sekä mallin verkkokaupan tuloksen laskemiseen. Koulutuksessa esitetään useita esimerkkejä pk-yritysten verkkokauppasuunnitelmasta, onnistumisista ja haasteista.

Verkkokaupan rakentaminen konkretiassa. Kuka tekee? Mitä teen itse? Mistä voin ostaa rakentaminen? Miten suuri työ verkkokaupan rakentaminen on?

Verkkokauppaohjelmistot. Millainen ohjelmisto soveltuu verkkokauppaani?  Tutustuminen kahteen markkinoilla olevaan tavarakauppiaan ohjelmistoon käytännössä.

klo 11.30 – 12.30 Lounas

klo 12.30 – 14.00 tee ainakin nämä asiat kun perustat verkkokaupan jatkuu

Asiakkaat ja asiakaskohderyhmät – kenelle myyn verkossa? Käynkö kauppaa kotimaan vai ulkomaan asiakkaille? Miten hoidan asiakashallinnan? Kuka omistaa asiakastiedon? Sosiaalisen median vaikutukset asiakasryhmittelyyn ja asiakashallintaan.

Verkkokaupan asiakaspalvelu.  Miten järjestän asiakaspalvelun käytännössä? Mitä välineitä käytän asiakaspalvelussa? Millä kielillä palvelen asiakasta? Miten toimin palautus- ja reklamaatiotilanteessa? Mikä on sosiaalisen median ja asiakassuosittelujen merkitys tuotteiden ja palvelujen myynnissä? Runsaasti esimerkkejä onnistuneista verkkokaupoista, joissa tuotetarjonta on esimerkillisesti tarjolla.

klo 14 – 14.15 tauko

klo 14.15 – 15.00 tee ainakin nämä asiat kun perustat verkkokaupan jatkuu

Verkkokaupan markkinointi. Miten verkkokauppani löytyy hakukoneista? Mitä on hakukonemarkkinointi? Miten teen itse hakukonemarkkinointia? Mitä keinoja on tehdä kustannustehokkaasti internet-markkinointia, jotta verkkokauppani löydetään?

klo 15.00 – 15.30

Case esimerkki pk-yrityksen verkkokauppaprojektista.

klo 15.30 päivän päätös ja palaute

Kohderyhmä: pk-yritykset

Kesto: 7 tuntia

Ryhmäkoko: 10 – 15 osallistujaa

Tilat: ATK-luokka

Liitännäispalvelut: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on perusosaaminen matkailun verkkokaupasta ja hyvä pohja jatkaa tehopäiviin esimerkiksi verkkokaupan asiakaspalvelu.

Hinta: 1200 € + alv.

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy