fbpx
  • Etusivu
  • Konsultointi
  • Miten naapurisi tienaa verkkokaupalla? – Aktivointitilaisuus verkkokauppaan

Miten naapurisi tienaa verkkokaupalla? – Aktivointitilaisuus verkkokauppaan

Miten naapurisi tienaa verkkokaupalla -aktivointitilaisuus, 1/2 päivää

Verkosta lisää tehoja myyntiin

Miten verkkokaupalla tienataan?

Tilaisuuden punaisena lankana on kysymys, kuinka saada houkuteltua kävijöitä yrityksen www-sivuille ja verkkokauppaan ja tehtyä heistä vakituisia hyväkatteisia asiakkaita kustannustehokkaita sähköisen markkinoinnin ja kaupan keinoja hyödyntäen.

Tilaisuuden aikana esitellään tärkeimpiä ja nykyaikaisia sähköisen markkinoinnin työvälineitä ja kaupankäynnin mahdollisuuksia. Tilaisuudessa esitetään runsaasti motivoivia esimerkkejä.

Osallistujille annetaan monia käytännön vinkkejä, joilla omaa sähköistä markkinointia ja kauppaa voi tehostaa. Tilaisuuden ohjelmaan on mahdollisuus myös saada verkkokauppaa harjoittavien yrittäjien puheenvuoroja.

Kohderyhmä: Verkkokaupasta kiinnostuneet ja sitä suunnittelevat PK-yritykset.

Kesto: 4 tuntia

Ryhmäkoko: Seminaarityyppinen tilaisuus, jossa osallistujien määrä on riippuvainen käytettävästä tilasta.

Hinta: 1800 € + alv 23 %

Liitännäispalvelut: Seminaarin jälkeen osallistujalla on hyvä pohja jatkaa verkkokauppatyöpajoihin, Internet-markkinoinnin perusteet tai verkkokaupan perusteet koulutukseen. Kuuluu kokonaisuuteen aktivointitilaisuus + 2 internet-markkinointityöpajaa + 2 verkkokauppatyöpajaa eli Miten naapurisi tienaa verkkokaupalla sarja.

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy