Matkailun sähköiset jakelutiet ja kanavat

Matkailun sähköiset jakelutiet / kanavat, 1 päivä

Lisää myyntiä verkosta

Verkosta lisää myyntiä?

Tiedätkö miten myydä tehokkaasti kohdettasi erilaisten sähköisten jakelukanavien kautta? Mitä kansainvälisiä myyntikanavia on ja miten niitä voi hyödyntää? Miten tuotteet kannattaa hinnoitella näihin?

Kansainvälisistä kauppapaikoista ja jakeluteistä on puhuttu matkailualalla jo pitkään, nyt on aika ottaa ne lopultakin haltuun!

Kohderyhmä: Matkailun PK-yritykset, erityisesti hotellit

Kesto: 7 tuntia

Ryhmäkoko: 20 osallistujaa

Tilat: Seminaaritila internetyhteydellä

Liitännäispalvelut: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on perusosaaminen matkailun sähköisistä jakeluteistä. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvä pohja muihin tehopäiviin.

Hinta: 1200 € + alv.

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä