Laatuvalmennukset matkailussa

Matkailun laatuvalmennukset

Laatutonni on matkailualalle suunnattu laatuohjelma, joka pohjautuu kansainvälisiin malleihin. Laatutonnin on ottanut käyttöönsä yli 700 suomalaista matkailuyritystä.
Laatutonnissa käydään läpi laatuvalmennus sekä jatkuvan seurannan väline LaatuVerkko. Valmennus on käytännönläheistä, jossa yritys saa useita vinkkejä laadun parantamiseen ja oppii  kehittämään tuotteiden, palveluiden ja toiminnan laatua. Lisäksi ohjelmaan kuuluu valmennuksia myös laatujärjestelmän käyttöönottaneille yrityksille.

Juuri uusittu LaatuVerkko-järjestelmä, josta matkailuorganisaatiot saavat vertailutiedot asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä, laadusta sekä toimialan tunnusluvuista.

Laatuvalmennukset

[list style=”check”]

  • Itsearviointivalmennus
  • Yritysryhmävalmennus
  • Yritysvalmennus
  • Matkailun laatuosaaja –koulutus
  • Destination Quality Net ja Destination Management Net

[/list]

Laatuvalmennukset toteutetaan yhteistyössä Haaga-Perhon ja Matkailun Edistämiskeskuksen kanssa.

Lisätietoa www.laatutonni.fi

Hinnat

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä