Hakukoneoptimoinnin koulutus

Hakukoneoptimointikoulutus, 1 päivä

hakukoneoptimointiYli 80% verkkosivujen ensikävijöistä tulee edelleen hakukoneiden kautta. Niiden huomioiminen on tehokkaan internetmarkkinoinnin ehdoton edellytys.

Löytyvätkö sivusi hakukoneiden ilmaisista tuloksista, jos ei tai varsinkaan jos et tiedä, on tämä hakusanaoptimointi koulutus juuri sinulle.

Koulutuspäivän aikana perehdytään syvällisesti toimenpiteisiin, jotka yritykset voivat tehdä verkkosivujensa hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Hakukonekoulutuksessa harjoitellaan hakutulosten kannalta tärkeiden linkkien hankkimista sekä hakukoneystävällisen tekstin kirjoittamista.

Lisäksi osallistujat oppivat testaamaan omien www-sivujensa oikeaa menestystä hakukoneissa.

Kohderyhmä: PK-yritykset

Kesto: 7 tuntia

Ryhmäkoko: 10 – 15 osallistujaa

Tilat: ATK-luokka

Liitännäispalvelut: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on perusosaaminen hakukoneoptimoinnista ja hyvä pohja muihin tehopäiviin.

Hinta: 1200 € + alv

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Kommentit (1)

  • Näin kirjoitat hakukoneystävällistä tekstiä | Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

    |

    […] Mikäli tarjoat myös muita palveluita, joista sivun lukija voisi olla kiinnostunut, muista kertoa siitä myös kävijälle. Parhaiten se onnistuu linkittämällä suoraan tekstistä avainsanalla ko. palvelun sivuille. Esimerkiksi näin: Jos olet kiinnostunut hakukoneoptimoinnista enemmän, kannattaa osallistua järjestämällämme hakukoneoptimoinnin koulutukselle. […]

Kommentointi suljettu

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä