fbpx

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Hakukoneoptimointikoulutus, 1 päivä

hakukoneoptimointiYli 80% verkkosivujen ensikävijöistä tulee edelleen hakukoneiden kautta. Niiden huomioiminen on tehokkaan internetmarkkinoinnin ehdoton edellytys.

Löytyvätkö sivusi hakukoneiden ilmaisista tuloksista, jos ei tai varsinkaan jos et tiedä, on tämä hakusanaoptimointi koulutus juuri sinulle.

Koulutuspäivän aikana perehdytään syvällisesti toimenpiteisiin, jotka yritykset voivat tehdä verkkosivujensa hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Hakukonekoulutuksessa harjoitellaan hakutulosten kannalta tärkeiden linkkien hankkimista sekä hakukoneystävällisen tekstin kirjoittamista.

Lisäksi osallistujat oppivat testaamaan omien www-sivujensa oikeaa menestystä hakukoneissa.

Kohderyhmä: PK-yritykset

Kesto: 7 tuntia

Ryhmäkoko: 10 – 15 osallistujaa

Tilat: ATK-luokka

Liitännäispalvelut: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on perusosaaminen hakukoneoptimoinnista ja hyvä pohja muihin tehopäiviin.

Hinta: 1200 € + alv

[box title=”LISÄTIETOJA” color=”#80ca0a”]Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola, gsm 040 555 1019, kirsi.mikkola@liiketoiminta.info[/box]

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy