fbpx

Ulla Huovinen

Ulla Huovinen, konsulttiUlla Huovinen

  • konsultit@liiketoiminta.info
  • 050 5020 920
  • LinkedIn
  • Toimipiste: Helsinki

Ulla Huovinen on toiminut pitkään matkailualan kehittämistehtävissä ja on harvoja erityisesti matkailualaan keskittyneitä juristeja. Hänen erityisalanaan on matkailuyritysten sopimusjuridiikka ja matkaehtojen räätälöinti yritysten tarpeisiin. Hän on myös kiinnostunut tuoteturvallisuudesta ja yritysten edun varmistamisesta, kun puhutaan yrityksen vastuista.

Ulla toimii tällä hetkellä omassa yrityksessään UH Consulting ja on mukana Suomen Matkailukonsultit Oy:n hallituksessa. Lisäksi Ulla on hallituksen jäsenenä Eumer Finland Oy:ssä. Ullan työhistorian painopiste on ollut yritystoiminnan tukemisessa. Hän on ollut pitkään mukana yrittäjyyskoulutuksen kehittämisessä ja yrityshautomotoiminnassa. Osuuskunta yritysmuotona ei hänelle ole myöskään vieras, hän on ollut auttamassa kolmen yrittäjäosuuskunnan perustamisessa.

Ulla on kokenut ja innostava kouluttaja. Hän on kiertänyt ympäri Suomen erilaisissa yrittäjille suunnatuissa tilaisuuksissa puhumassa matkailualaan ja yrittäjyyteen liittyvistä juridisista aiheista kuten valmismatkalainsäädännöstä, tuoteturvallisuudesta, yrittäjien vastuista ja sopimusten merkityksestä yrittäjille. Vaikka tieto usein lisääkin tuskaa, saa Ulla usein palautteena kiitosta käytännönläheisestä ja keskustelevasta otteestaan. ”Eihän tänne nukahtanutkaan, vaikka aiheena oli juridiikka.”

Ulla asuu Helsingissä, mutta viettää paljon aikaansa myös Eurassa, jossa aika kuluu töiden ohella korjausrakentamisen, vihannesviljelyn ja kirjansidonnan parissa.
Lisäksi Ulla Huovinen toimii opettajana Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa journalistikoulutuksessa. Siellä hän opettaa yrittäjyyttä ja viestintäjuridiikkaa, joten hän tuntee hyvin myös viestintäalan juridiset haasteet. Ulla on perehtynyt myös internetjuridiikkaan.

Vastuualueet:

  • Matkailun juridiikka
  • Sähköisen liiketoiminnan juridiikka

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä