Sirkku Hirvonen

Sirkku Hirvonen, konsultti-kouluttaja

Sirkku Hirvonen on erikoistunut sosiaalisen median, internetmarkkinoinnin ja uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen palvelualoilla. Sirkun suurimpia intohimoja on matkailuteknologia eli se, miten uusimpia teknologioita voidaan käyttää hyödyksi, jotta matkailija voi kokea uusia, parempia palveluja.

Matkailuteknologiasta etenkin mobiilimarkkinointi on lähellä Sirkun sydäntä. Sirkkua kiinnostaa ennen kaikkea uusien, asiakaslähtöisten mobiilipalvelujen luominen matkailualalle. Aiheeseen liittyy myös Sirkun rakkain harrastus geokätköily: aikuisten aarteenetsintää puhelin tai gps-laite kädessä.

Sirkku on kouluttanut yrittäjiä ympäri Suomea. Sirkun vetämissä koulutuksissa on kehuttu ennen kaikkea hänen asiantuntijuuttaan, kärsivällistä luonnettaan ja rauhallista esittämistapaa. Käytännönläheisissä koulutuksissa yrittäjät pysyvät koko ajan kärryillä, mistä Sirkku milloinkin puhuu.

Koulutusten lisäksi Sirkulla on kokemusta suurten matkailuorganisaatioiden sosiaalisen median ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja palvelujen kehittämisestä. On erittäin hyvä, että kouluttajalla on oikeaa, omakohtaista kokemusta asioista, joista puhuu. Sirkku on aloittanut työuransa aina siivoojan, tarjoilijan ja ohjelmapalvelutuottajan töiden kautta, joten ymmärrystä ja näkökulmaa löytyy raa’an työn ahertajille.

Sirkku on koulutukseltaan matkailu-, majoitus- ja kokouspuolen restonomi ja hän on erikoistunut opinnoissaan matkailun sähköiseen liiketoimintaan. Sirkku uskoo vahvasti jatkuvaan oppimiseen työn ohella ja siksi hän ei olekaan unohtanut opiskelua vaan kouluttaa myös itseään jatkuvasti lisää.

Vastuualueet:

  • Sosiaalinen media
  • Internetin sisällöntuotanto
  • www-sivujen tehokkuuden kasvattaminen
  • Sisäisen viestinnän työvälineet ja yhteisöpalvelut

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste