fbpx

Jouni Ortju

Matkailuliiketoiminnan asiantuntijaJouni Ortju

  • konsultit@liiketoiminta.info
  • 050 9178 688
  • LinkedIn
  • Toimipiste: Kuopio

Jouni Ortju on toiminut liikkeenjohdon konsulttiyrittäjänä yrityksessään Laatukoulutus Jouni Ortju Ky vuodesta 2005 alkaen. Koska eräs viime vuosien muotisanoista eli verkostoituminen on hänen mielestään aidosti tärkeää, hän verkostoitui muutaman muun matkailualan vankan ammattilaisen kanssa ja muodostui Suomen Matkailukonsultit –niminen verkosto. Yhteistyön syvennyttyä päätettiin vuonna 2009 perustaa Suomen Matkailukonsultit Oy, jonka toimitusjohtajana Jouni Ortju toimii.

Ortju on erikoistunut matkailu- ja palvelualojen yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ”perinteisen markkinoinnin” ja erityisesti myynnin osalta. Toinen hänen vahva osaamisalueensa on tuotteistaminen, mikä on muutamana viime vuotena noussut merkittävään rooliin yritysten palvelujen ja tuotteiden myynnin näkökulmasta.

Ortju toimii mm. seuraavien valtakunnallisesti merkittävien toimijoiden yhteistyökumppanina: Rastor, Johtamistaidon Opisto, Helsingin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto. Näissä toimeksiannot ovat koostuneet mm. markkinoinnin, myynnin, tuotteistamisen ja strategisen johtamisen koulutuspäivistä. Syksyllä 2011 alkaa em. yliopistojen koulutus- ja kehittämiskeskusten (Palmenia ja Aducate) kanssa yhteistyössä suunniteltu tuotteistamiskoulutus apteekkien johdolle ja uutta liiketoimintaa alalla suunnitteleville. Hän toimii myös useiden ammattikorkeakoulujen ja ammattiopistojen kouluttajana eri toimeksiannoissa.

Ortju toimi vuosina 2001 – 2010 Laatutonni® valmentajana ja oli mm. ensimmäisen tapahtumille suunnatun Laatutonni-valmennuksen vastuuvalmentaja. Vuonna 2008 hän toimi Suomen laatupalkintokilpailun arvioijana.

Vastuualueet:

  • tuotteistaminen
  • markkinointi & myynti
  • verkostoituminen

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy