fbpx
  • Etusivu
  • koulutus
  • Näin autatte alueenne yrityksiä matkailun sähköisissä jakelukanavissa

Näin autatte alueenne yrityksiä matkailun sähköisissä jakelukanavissa

Sähköisten jakelukanavien osaaminen kasvaa

Olemme tehneet yhteistyössä Savonlinnan seudun osaamiskeskuksen SOSKEn kanssa Matkailun sähköiset jakelukanavat haltuun! -koulutuksen.

Koulutus on suunniteltu viidelle eri teemalle: kokous- ja kongressimatkailu, hyvinvointimatkailu, ohjelmapalvelut, majoituspalvelut ja Venäjä kohdemarkkinateemana. Tarjoamme koulutuksia suoraan yrityksille, mutta haluamme kasvattaa myös matkailualueilla toimivien hankevetäjien, projektipäälliköiden ja muiden vastaavien osaamista. Siksi tarjoamme koulutuksesta myös versiota, jossa opetamme kouluttamaan asiat oman alueenne yrityksille.

Mitä matkailualueen kouluttajan koulutus käytännössä tarkoittaa?

  • Saavut päiväksi koulutukseen ja opit päivän aikana hallitsemaan matkailupalvelujen sähköisiä jakelukanavia käytännön tasolla. Opetamme kädestä pitäen, miten palveluihin mennään mukaan ja mitkä palvelut ovat niitä, joissa yritysten pitää olla mukana.
  • Koulutuspäivän jälkeen saat käyttöösi tukisivuston, josta löydät koulutusmateriaalit ja muuta extraa matkailun sähköisiin jakelukanaviin liittyen.
  • Noin kuukauden päästä koulutuspäivästä pidämme seurantakokouksen, jossa varmistamme, että opit ovat edelleen hallussa.
  • Seurannan jälkeen saat alkaa kouluttaa oman alueen yrityksille sähköisten jakelukanavien käyttöä.

Emme tietenkään jätä pulaan koulutuksen jälkeenkään vaan meiltä saa aina tarvittaessa pyytää apua ja vinkkejä.

Tutustu tarkemmin Matkailun sähköiset jakelukanavat haltuun! -koulutukseen!

Tags: ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy