fbpx

Tartu tilaisuuteen – muutoksia yrityksessämme

Ilkka Kauppinen Arctic Warriorsiin

Kuva by Flatlight Films @SoMeT14EU

Tiedättekö tunteen, joka syntyy, kun eteen tulee tilaisuus, jota ei voi jättää käyttämättä? Tunteen joka on niin voimakas, että vaikka tilaisuuteen tarttumisen takia joutuisit tekemään uhrauksia, et halua sanoa sille ei?

Minulle tällainen tilanne tuli eteen vähän aikaa sitten ja sain sanoa sille kyllä.

Minä Ilkka Kauppinen toimin jatkossa konsultoinnin ohella yhdessä kahden kumppanini kanssa perustamamme Arctic Warriors Oy:n toimitusjohtajana. Arctic Warriors valmistaa Lapin yrteistä uudenlaisia terveysvaikutteisia tuotteita.

Koska tämä tehtävä tulee jatkossa viemään puolet työajastani, päädyimme järjestelemään vastuita yrityksessämme Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy uudella tavalla.

Jatkossa yrityksen omistaa kokonaisuudessaan Kirsi Mikkola ja minä siirryn toimimaan yksittäisenä konsulttina vanhan kunnon toiminimeni Kodja Consultingin kautta osana Sähköinen Liiketoiminta Suomen tiimiä.

Keskityn jatkossa konsultoinnissa ja koulutuksessa entistä enemmän kovimpaan osaamisalaani, jota kohtaan tunnen suurinta intohimoa eli internet-markkinointiin. Lisäksi toimin jatkossakin ELY-keskusten tuotteistettujen palveluiden konsulttina markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. Vetovastuun Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n kehittämisestä ja sen markkinoinnista ottavat yrityksen muut jäsenet.

Jatkossa minut saa kiinni parhaiten sähköpostiosoitteesta ilkka@ilkkakauppinen.com, puhelinnumeron pysyessä ennallaan eli 050 562 0638.

Jos haluat saada ensimmäisenä lisää tietoa Arctic Warriorsista, seuraa sotureiden eeppistä saagaa Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/arcticwarriorsproducts

Kirsi halusi lisätä vielä loppuun:

” Kyllä Ilkka on jo ihan miehen iässä ja syytäkin kokeilla muutakin liiketoimintaa kuin konsulttibisnes. Usean vuoden hedelmällinen yhteistyömme ei pääty vaan jatkuu, joten ei tässä jäähyväisiä vielä ilmoitella. Toivotan Ilkalle ja hänen kollegoilleen menestystä uuden liiketoiminnan parissa. ”

Kiitän osaltani Kirsiä mahtavista yhteisistä yrittäjävuosista, on ollut ilo seurata läheltä todellisen ammattilaisen ja tehopakkauksen työskentelyä!

Rohkeutta hypätä uuteen tuntemattomaan kaikille toivottaen,

Ilkka Kauppinen

Tags: , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy