fbpx

Etsi sivuilta 3 virhettä – Voita ilmainen digikonsultointipäivä

 Etsi-kolme-virhettäNyt on iso!

Etsi sivuiltamme kolme (3) virhettä ja raportoi niistä alla olevalla lomakkeella. Osallistut samalla arvontaan, jossa palkintona on ilmainen digikonsultointipäivä (arvoltaan 1200€).  Vastaa 15.8.2017  klo 21 mennessä, niin voit voittaa päivän selkeäsanaisen konsultin kanssa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Säännöt

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Rovakatu 26 A 11, 96200 Rovaniemi. Facebook ja Instagram tai Twitter eivät ole kilpailun järjestäjiä, eivätkä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.
  2. Kilpailuaika on 6.7. – 15.8.2017 (klo 21 mennessä).
  3. Arvontaan voi osallistua Sähköisen Liiketoiminta Suomi Oy:n www-sivuilla. Osallistujien tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla yli 18 vuotias. Kilpailuun eivät voi osallistua Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:n henkilökunta.
  4. Palkintona arvonnassa on digikonsultointipäivä, jonka arvo on 1200 €.
  5. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan www.liiketoiminta.info nettisivuilla ja uutiskirjeessä sekä Facebook- ja Instagram sekä Twitter-sivulla.
  6. Palkinnon lunastaminen tapahtuu sopimalla konsultointi henkilökohtaisesti osoitteessa info@liiketoiminta.info 31.8.2017 mennessä. Voittaja sitoutuu palkinnon lunastuksen yhteydessä osallistumaan kuvauksiin. Videota käytetään jälkimarkkinointiin sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessä.
  7. Voittaja vastaa palkinnon lunastamisesta
  8. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja lupautuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Mikäli voittaja ei pysty sitoutumaan kampanjan sääntöihin, arvotaan uusi voittaja.
  9. Arpajaisverosta vastaa Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Tags: , ,

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste

Tilaajavastuu.fi -Luotettava kumppani Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy